Cze??. Mam pewien dosy? dziwny problem z edytorem Text Draw?w (iPLEOMAX Text Draw Editor). Problem polega na tym, ?e gdy uruchomi? serwer i chc? uruchomi? ten edytor za pomoc? komendy /itd to ta cmd nie dzia?a.
Logi:
Wcze?niej wszystko dzia?a?o, a teraz nie dzia?a. Za pomoc piwka i punkty respektu.
kazami, ja mam zmodernizowany ten skrypt (pobra?em inn? jego wersj?) i jego nazwa to iTDe. Plik pleo te? mam wrzucony do folderu txd, poza tym jak wida? po logach wszystko si? w??cza odpowiednio, a problem polega na tym, ?e na serwerze nie dzia?a komenda uruchamiaj?ca ten skrypt (/itd). Zmieni?em te? na oryginalny plik iTD, ale tak?e nie dzia?a. Dodam jeszcze, ?e paczk? serwera z tym edytorem pobra?em z forum SAMP. Ta paczka jest skonfigurowana pod SAMP 0.3e, wi?c sobie przeinstalowywa?em SAMP'a, jak chcia?em zrobi? jakie? Text Drawy, ale gdy zrobi? t? paczk? pod 0.3z, tak?e si? nie uruchamia.