Witam! Mam pewien problem, poniewa? chcia?em skorzysta? z single playera, bo mi si? nudzi. I tutaj jest pewien ma?y problem, poniewa? GTA zawiesza si? w czasie ?adowania z ?adnym "nie wysy?aj". Oboj?tnie czy nowa gra, czy wczytaj gre jest tak samo. Dodam, ?e sa-mp i mta dzia?aj? tak, jak powinny.
Ja mia?em podobn? sytuacj? ...ale mi si? podczas ?adowania robi? czarny ekran...
Pomijajac
jest to wina tego ?e usuno?e? jaki? plik z ko?c?wka .dll z folderu GTA SA na twardym dysku... ja przywr?ci?em te pliki z KOSza i dzia?a
No siema Wam, kurcze ja w?a?nie mam podobny problem z tym naszym GTA:SA SP
Wchodz? i zawiesza si?...
Ostatnio instalowa?em mod cleo.. i mi co? si? wozy zrypa?y i by?y kolorowe... No to od kolegi wzi??em ten sam plik (carcol ) i zawarto?? skopiowa?em do siebie.. No i w MP mia?em ju? normalne kolorki, podczas gdy chcia?em wej?? do SP to podczas wybierania nowej misji b?d? zapisanej wcze?niej "save" ekran robi? si? czarny i wyskakiwa?o: "Program GTA.... przesta? dzia?a?"
Nie wiem kurcze czy mo?na to jako? naprawi?, poniewa? kosz... opr??niony
A nie wiem co robi?. Kto? ma jakie? pomys?y? To niech pisze
Ostatnio zmieniony przez (SAPD)Booos 2010-02-15, 07:55, w całości zmieniany 1 raz