Dzi? szuka?em sctrpt?w do objekt?w na SAMP'a i znalaz?em xStreamer i NLO. GDy "zainstalowa?em" NLO wszystko na serwerze dzia?a?o z tym wyj?tkiem ze objekty ladowa?y si? dopiero wtedy jak w nie uderzy?em czyli NLO odpada! Chce teraz "zainstalowa? xStreamer" ale nie wiem jak bo troche to sk?plikowane :-o
M?g?by mi kto? krok po kroku wyt?umaczy? jak dodac Xstreamer'a i obkejty do niego. Jestem zielony przy tym Streamerze
Za pomoc b?d? zimne lub jak kto woli ciep?e
Podpis
Pomogłem? Licze na pyszne piffko ;]
Szukam wspólnika na serwer TRUCK, wiadomość PW.
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-02-17, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
I gdzie znajde takie cos jak ongamemodeinit ?
A sorry nie zauwazy?em linku od ciebie, zaraz sciagne
Aha, i czy jest jakis konverter dodaj?cy F_ przed Create object, czy rzeba recznie dodawac?
Podpis
The Psychol, Ooo dzi?ki nie wiedzia?em ?e jest co? takiego xd
PS:
U?ywam te? tego convert'a z MTA do PAWN i jest tam jeszcze z CreateObject do F_CreateObject pr?bowa?e? go ?
http://www.convertffs.com
PS2: to nie reklama ^^
Podpis
Telewizja wmawia wam, że mamy kryzys? Ja wam powiem, że kryzys jest wtedy, gdy Twoja laska mówi ci, że cię kocha, a Tobie nie staje.
ty te obiekty masz doda? do pliku F_Streamer.pwn ( Download na g?rze w po?cie Pana Psyhola ; P ) tak jak ja wtedy b?dzie dzia?a? i tak jak powiedzia?em
pomi?dzy
a
Komplikuj i wszystko dzia?a ; )
Podpis
Telewizja wmawia wam, że mamy kryzys? Ja wam powiem, że kryzys jest wtedy, gdy Twoja laska mówi ci, że cię kocha, a Tobie nie staje.
Chodzi mi o to gdzie dac t? linijke
I czy ten wykrzyknik na koncu tej linjiki jest potrzebny? czy przypadkowo postawiony??
I jak dam w dobre miejsce t? linjike to objekty mog? wpisywac gdzie chce czy w jakies wyznaczone miejsce?
Podpis