Mam ma?y problem z dynamicznymi checkpointami (tymi ze streamera). Niby tworz? si? tam gdzie powinny. Gdy wjad? w pierwszy checkpoint - wszystko dzia?a jak powinno. Jednak gdy wjad? w drugi checkpoint, dzieje si? tak jakbym wjecha? w pierwszy checkpoint + dodatkowo dzieje si? to co powinno, czyli tak jakbym wjecha? w drugi checkpoint (tak jakbym wjecha? w 2 checkpointy na raz).
Kod:
W tym wypadku gdybym wjecha? w drugi checkpoint, wy?wietli?y by si? obie wiadomo?ci.
Jaka wersja streamera? Nie przypominam sobie takich problem?w w ?adnej wersji, ale najnowsza wersja z pewno?ci? nie zaszkodzi, je?li jej nie masz. Checkpointy r??ni? si? pozycjami? Bo je?li s? w tym samym miejscu to wiadomo, ?e wykona si? akcja dla obydwu naraz. Stw?rz sobie prosty skrypt (taki testowy), w nim stw?rz dwa checkpointy w tych samych miejscach i sprawd?, czy w tym skrypcie te? b?dzie taka akcja. Wstaw ten kod i daj output
Combacior, w innych pozycjach s? te checkpointy, zaktualizuje zaraz streamer i sprawdz?. Co do tego kodu, jak aktualizacja streamera nie pomo?e to sprawdz? t? opcj?.
Edit
Po zmianie streamera (po drodze by?o sporo problem?w z bibliotekami, poniewa? podczas uruchamiania konsoli z serwerem pokazywa?y si? okienka z b??dami) nie chce si? on w og?le uruchomi?. Przekompilowa?em gamemoda i skrypt ponownie, z nowym streamerem, podmieni?em plugin, a streamer nie chce si? za?adowa?. W logach tylko informacja:
Nie wiem w czym b??d, mia? kto? mo?e tak? sytuacj??
Dziwne, ?e mia?em ten sam problem (streamer si? nie uruchamia?), zainstalowa?em biblioteki z podanego linku i dzia?a. Je?li zainstalowa?e? paczk? x64, to spr?buj x86 i na odwr?t. Mi na Win7 wszystko dzia?a, nadal na XP jeste??
Combacior, zainstalowa?em wersj? x86, wersja x64 nie chce si? zainstalowa? (pewnie przez to, ?e system jest 32 bitowy). Dalej na xp jestem, bo komputer ma swoje lata, a instalacja na nim nowszego systemu nie ma raczej sensu, xp w zupe?no?ci wystarcza. Nowszy system raczej b?d? mia? dopiero przy zmianie pc.
Masz mo?e jeszcze jakie? pomys?y co by tu mog?o nie gra?? Bo problem z tym streamerem nie daje nawet sprawdzi? nowych rzeczy dodanych do GM.
Combacior, pobra?em wersj? 2013, ale przy instalacji trzeba odinstalowa? t? z 2015, odinstalowa?em, zainstalowa?em t? 2013 i dalej to samo. Starszych wersji raczej nie ma po co instalowa?.