Witam, przychodz? z pytaniem na jakiej zasadzie dzia?a i jak zrobi? gdy pobieraj? si? zasoby jaki? dxDraw pu?ci?, a gdy ju? zasoby przestan? si? pobiera? to wy??czy? ten dxDraw?
dbn69, u?y?em "onClientFileDownloadComplete" jako event w kt?rym usuwa dxDraw, lecz nic si? po pobraniu zasob?w (wszystko pobrane) dxDraw nadal zostaje.
wykorzystujesz event onClientRender, tworzysz funkcj? w kt?rej masz zmienn? bool kt?ra jest na true. Je?eli jest na false przestaje wy?wietla? to co chcesz, no i robisz drug? funkcj? pod eventem onClientFileDownloadComplete i w niej ustawiasz t? zmienn? na false. Tyle
mixLoLmix2, skrypter ej a jak dam takie co? to bendzie mi sie pobieraci? da?em jak pisa?e? dxDrawKod w gui i nie ma nic
A tak szczerze: nic nie umiesz to nie wpychaj tych ?apsk do mojego tematu, chyba nie jestem taki g?upi, ?e trzeba doda? event, a p??niej go zdezynfekowa? po zako?czeniu pobierania. Nic tutaj mnie nie poratowa?e?...