|
Wysłany: 2010-07-20, 19:22
|
|
jason66
*$*PoCzĄtKuJąCy*$*

Nick w MP: Ryder66
Piwa: 358
|
|
|
|
Nie wiem co si? dzieje, ale od kilku dni dzieje si? co? dziwnego. Jakie? 3-4 dni temu po?yczy?em kumplowi San Andreas, bo na razie nie gra?em, skoro mia?em SA:MP'a. Jemu co? si? nie chcia?o w??czy?, tzn. w??cza?o si? ok, a? do czasu kiedy mia?o si? pojawi? menu (rozpocznij gr?, opcje, wyjd? z gry). I tam mu si? wy??cza?o. Nie wiem czy karta graficzna Radeon jest dobra, bo on tak? mia?. On odinstalowa? SA, ja wzi??em gr? i nazajutrz w??czy?em GTA. Jeden save by? taki, ?e gdy go wczytywa?em i wychodzi?em z domu CJ'a, gra si? wy??cza?a. Pr?bowa?em przenie?? si? s0beitem, ale to te? nie dawa?o rady. Dodam, ?e ten save ?ci?ga?em. By? to save przed ostatni? misj?, kt?r? tak lubi?em przechodzi?. Innych save'?w nie sprawdza?em, ale jeden save PO ostatniej misji chodzi?, wszystko by?o ok. W ko?cu si? wkurzy?em i przeinstalowa?em San Andreas. A teraz nawet gra nie chce mi si? w??czy?. Pojawia si? klepsydra i czarny obraz przez chwil? i gra si? wy??cza i wyskakuje Program gtasa.exe przesta? dzia?a? {...} Mam system Windows Vista. Postawi? 5 Oczywi?cie zawsze musi zrobi? co? g?upiego
A ja zap?aci?em za gr? 70 zyla, i nie b?d? jej teraz wyrzuca?, chyba ?e wcisn? komu? kit ?e dzia?a
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-07-24, 19:01
|
|
SzoteK
DriftPajace <3

Nick w MP: SzoteK
Piwa: 747
|
|
|
|
1. Odinstaluj GTA, usu? ca?y folder GTA bo na pewno jakie? ?mieci zosta?y, wyczy?? komputer CCleaner'em i dla pewno?ci folder Gta w moich dokumentach te? usun??.
2. Zainstalowa? GTA.
3. 70 z? za GTA SA ? za to by? GTA IV kupil.
4. Vista to shit.
|
Podpis
 Tu był kot ale zjadł go Snoop Dogg
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-07-29, 08:59
|
|
_T_A_T_A_

Nick w MP: dawca, cleaner
Piwa: 70
|
|
|
|
Pozyczyles plytke koledze A plytka jest tylko dla 1 osoby
Moze nie dziala z powodu ze kozysta z niej 2 uzytkownikow? [ nie mowie ze w tym samym czasie ]
Wkoncu to jest ORYGINAL
Vista to najgorszy badziew wiec Zainstaluj innego WINA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-07-29, 09:27
|
|
mkqueu

Nick w MP: x64
Piwa: 132
|
|
|
|
_T_A_T_A_, Vista nie ma nic z tym wsp?lnego. Mia?em Vist? i wszystko gra?o ?wietnie i dobrze, chyba, ?e masz Home Basic ;>
EDIT: A, ?ci?gnij downgrade z 2.0 do 1.0.
2. Sprawd? czy masz dobr? wersj? DirectX (tzn. plik)
3. Wersja Visty jest x86 czy x64?
4. By? mo?e masz cz??? dysku zepsut? i tych danych nie czyta, spr?buj zainstalowa? na innej partycji.
|
|
|
|
|
|
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|
|