W tym temacie można pisać prośby o poradnik. Przed napisaniem tutaj prośby o poradnik, zaleca się sprawdzić, czy w tym dziale takowy się już nie pojawił.
Ostatnio zmieniony przez rxkrxd 2023-12-07, 15:23, w całości zmieniany 2 razy
Wi?c tak, opowiem jak ja to robi?. Wi?c tak, wk?adam wszystkie skrypty do folderu nazwanego Np.. [GM1] no, i gdy go w?o?e do FTP w deathmatch\Mods\Resources to jak w konsolce wpisuje np.. /start GM1 albo /start [GM1] to pisze mi ?e nie zosta? znaleziony. Wiecie w czym problem?
wi?c pierwsze co wpisujesz dane w ogrpg-db oraz db2 (je?li posiadasz ten gm co my?l?) potem importujesz table.sql do mysql wchodzisz na server resetujesz skrypty odpowiedzialne za mysql czyli ogrpg-db i db2 i server jest pod pi?ty
duty dajesz sobie poprzez mysql wiec wchodzisz w mysql w rubryk? (wi?kszo?ci przypadk?w) ogrpg_admins klikasz wstaw i wpisujesz dane typu serial itp tutaj ss z przyk?adem http://scr.hu/9nyz/gmwes
mam nadzieje ?e pomog?em