Cze?? mam problem chodzi o sscanf'a pobralem go z tej strony http://gtao.pl.com/showthread.php?t=570927 i nadal pisze ze go nie mam zna ktos jakis link lub macie moze dobrego i przeslecie mi na jakis hostning? najlepiej tez zcmd i streamera .
za pomoc piwko
A i mam prosbe nie nazywaj mnie idiota bo sama nim jestes
)
Cisza... xD
Nom, tak dobitnie wytkn??e? palcem moj? niekompetencj? i moje miejsce na tym forum, ?e a? musia?em p?j?? si? wysra?. Inaczej bym tego nie zdzier?y?.
Poradnik dla idioty jak wgrywa? poprawnie rozszerzenia pokroju sscanf:
1) ?ci?gnij now? paczusi? ze strony www.sa-mp.com.
- po wej?ciu na stron? internetow?, do kt?rej Ci? przekierowa?em po lewej stronie powinno pojawi? si? ?liczne menu, w kt?rym widnieje zak?adka "Download", oczywi?cie gdyby? nie wiedzia? - wejd? w ni?,
- na pomara?czowo jest pod?wietlony napis "SA-MP 0.3.7-R2 Windows Server", naci?nij go - po czym powinno rozpocz?? si? pobieranie,
- znaj?c ?ycie, u?ywasz przegl?darki internetowej Google Chrome, tak?e domy?ln? ?cie?k? zapisu, paczunia powinna zosta? zapisana w folderze "Pobrane" - bibliotek systemowych.
2) Rozpakuj paczuni?. Do folderu gamemodes wrzu? swoj? ukradzion? z internetu mapk?.
3) Je?li w paczuni nie ma folderu "plugins" to stw?rz go.
5) Do folderu "serwerek/pawno/include", wrzu? plik "sscanf2.inc", kt?ry w paczuni znajduje si? w "pawno/include/".
6) Do folderu "serwerek/plugins", wrzu? plik "sscanf.dll", kt?ry w paczuni znajduje si? w "plugins".
7) Wejd? do folderu "paczunia/pawno".
8) Uruchom program o nazwie "pawno.exe", z jasn? ikonk? pionka!! (WARZNE1!!! VERY URWA IMPORTANT)
9) Wci?nij CTRL + O. Otw?rz swoj? mapuni?. Na g?rze mapuni dopisz "#include <sscanf2>". Po czym SKOMPLIKUJ mape!!1 (KOMPLIKACJA odbywa sie poprzez wci?ni?cie klawisza F5 na Twojej klawiaturze!!!1 tutaj zaloncznik jakbys nie mug znalezc:
)
10) Przejd? do pliku "server.cfg", kt?ry znajduje si? w paczuni i dopisz tam w linijce "plugins" fraz? "sscanf".
11) W linijce z "gamemode0", zr?b to tak:
"gamemode0 nazwaTwojejMapuni 1"
PROSZE!!
Ostatnio zmieniony przez IgrexolonO 2015-10-17, 16:02, w całości zmieniany 3 razy
Karollos, usu? wszystkie programy pawno na Twoim komputerze, bo dzieje si? tak przez to ?e masz ich du?o. Do pawno nr 1 wgrywasz include, a tak naprawd? korzystasz z pawno nr.2 Usu? wszystkie i wykonaj kroki igrexa - b?dzie dobrze.
I nie obra?aj, nie baw si? w nich bo to Cie nie usprawiedliwia - te? b?dziesz musia? ponie?? kare.