Witam! Zakupi?em serwer na http://www.og-servers.net/ i chcia?em wgra? sw?j serwer, a tamten ich, kt?ry oni wrzucili usun??, lecz nie mog? tego zrobi?. Wie kto? jak to mo?na zrobi?. Postawie piwo.
Yahoo czy ty chcesz rozwali? sobie server Chyba nie Zamie? tylko 3 foldery z mapami skryptami i z inneymi plikami a server.cfg i innych lu?no stoj?cych plik?w nie zamieniaj bo server zga?nie. Aby usun?? te foldery/zamieni?
Po??cz sie przed FTP.
A po co chcesz usuwa? serwer po prostu wgraj swoje skrypty i mapy jakie chcesz skonfiguruj server.cfg i bedzie dzia?a? a tak nawiasem m?wi?c to og-servers.net s? tak jak m?wili wy?ej nie zadawalaj?cym serwisem hostingowym bo maj? s?abe maszyny jak na ich ilo?? klient?w ja bym poleca? inne serwisy.
Pozdrawiam xD
witam ja mam u nich serwer jestem zadowolony jak czegos nie wiesz pisz do nich na maila szybko pomagaj? ,aha i jak znacie inne p?atne hostingi prosze o podanie pozdro
[ Dodano: 2008-02-10, 11:24 ]
hahahahah a wiesz co ja my?le nigdy nie mia?e? u nich hostingu i tylko posta nabi?e? , ja mam u nich hosting i jest zaj...bisty tak ze (dzieci NEOstrady) nie nabijajcie post?w przy czym obra?aj?c czyje? us?ugi .
Tez mialem taki problem.Oni maja linuxa.Ja zminilem mapke i wszystko jest ok. Pozdrawiam
Podpis
HostName: Polski GodFather 24/7|polskigf.ad2.pl|@og-servers.
Address: 88.198.8.60:7835
Players: 14 / 40
Ping: 79
Mode: Ojciec Chrzesny PL
Map: San Andreas
po co to m?wisz? ?eby nabi? 10 post?w i ?ci?gn?? n00beita?
A ps: m?j kole? zam?wi? serva i nikt si? z nim nie skontaktowa? gdzie ma wys?a? kas?... ma kto? numer konta tego banku?
Jak zam?wi? serwer to do niego napisz?, chyba ?e w trakcie po??czenia mu jaka? przerwa nast?pi?a a i to zale?y czy admin przy kompie jest.
Mi napisa? zaraz numer konta i nazwe wp?aty.