Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-01-28, 14:59

AiZi

Na forum: 4536 dni

Respekt: 50

Siema .
1.Tagi . Mam problem poniewa? gdy w??cz? tagi na serwerze to pisz? podw?jnie . Powie mi kto? dlaczego ? PRZYK?AD:
AiZi:Siema
[ADMIN]AiZi:Siema
Kod:

addEventHandler ( "onPlayerChat", root,
function ( message, type )
if isObjectInACLGroup ( "user." .. getAccountName(getPlayerAccount(source)), aclGetGroup ( "Moderator" ) ) and type == 0 then
cancelEvent ( )
local r, g, b = getPlayerNametagColor(source)
outputChatBox ( "#000000[#FFF000Mod#000000]#ffffff " .. getPlayerName(source) .. ":#ffffff " .. message, getRootElement(), r, g, b, true )
elseif isObjectInACLGroup ( "user." .. getAccountName(getPlayerAccount(source)), aclGetGroup ( "Admin" ) ) and type == 0 then
cancelEvent ( )
outputChatBox ( "#000000[#FF0000Admin#000000]#ffffff " .. getPlayerName(source) .. ":#ffffff " .. message, getRootElement(), r, g, b, true )
elseif isObjectInACLGroup ( "user." .. getAccountName(getPlayerAccount(source)), aclGetGroup ( "SuperModerator" ) ) and type == 0 then
cancelEvent ( )
outputChatBox ( "#000000[#00FF00Smod#000000]#ffffff " .. getPlayerName(source) .. ":#ffffff " .. message, getRootElement(), r, g, b, true )
elseif isObjectInACLGroup ( "user." .. getAccountName(getPlayerAccount(source)), aclGetGroup ( "Everyone" ) ) and type == 0 then
cancelEvent ( )
outputChatBox ( "#000000[#0000ffGracz#000000]#ffffff " .. getPlayerName(source) .. ":#ffffff " .. message, getRootElement(), r, g, b, true )
end
end)

2.Szukam skrypt?w na prac? . Najbardziej interesowa?a by mnie praca ammo i sprzedawcy aut . Szuka?em i nic takiego nie znalaz?em . Mam prac? : policji,taxi i z?odzieja .

3. Mo?e kto? poda? mi dwa foldery admin i admin2 ? Poniewa? co? mi si? zepsu?o i gdy chc? np: wpisa? w wyszukiwarce co? na liter? "T" to w??cza mi si? czat .

Piwka polec? , z g?ry dzi?ki !

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2014-01-28, 22:31

KukiX

Na forum: 6718 dni

Piwa: 17560

Respekt: 160
Respekt: 160Respekt: 160

1.
Więcej informacji znajdziesz w Wikipedii MTA:

CancelEvent

3. http://mtasa-resources.go...ources-r987.zip

Ostatnio zmieniony przez Piorun 2014-01-29, 00:20, w całości zmieniany 1 raz  

Wysłany: 2014-01-30, 08:31

AiZi

Na forum: 4536 dni

Respekt: 50

Wgra?em ten panel i nadal to samo ;/

Tagi: tagi :: frakcje :: panel :: admina
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi