Dzie? dobry, posiadam taki problem na swoim serwerze, ?e jak jedzie si? drog? na Idlewood (przewa?nie) to pokazuj? si? warningi, kt?re s? przedstawione na dole.Wie kto? jak to naprawi??
,, Albo masz moda na jaki? samoch?d, komponent do auta (spoiler, felgi etc) i gryzie si? to z kompatybilno?ci? klienta albo jest kto? na serwerze kto odpala bota crashuj?cego serwer dzia?aj?cego w?a?nie na takiej zasadzie, czyli spawnuje niew?a?ciwie samochody. "
?adnych modyfikacji do gry nie posiadam opr?cz ELM. A b??d ten pokazuje si? w?a?nie w okolicach Idlewood. S?dz?, ?e to mo?e wina jakiego? obiektu ale ju? sam nie jestem tego pewny.
Mo?liwe ?e ten b??d jest od jakiej? bariery/poci?gu w tej okolicy, zlokalizuj b??d je?d??c po mapie je?li nie masz ?adnych modyfikacji b??d le?y po stronie obiekt?w serwera
Mazi Mazi Mazi dobrze wiesz, ?e jest to wina obiekt?w na serwerze Jest ich tam od groma, mo?e spr?bujcie powy??cza? po kolei te obiekty w ls, na pocz?tek t? wod? w kana?ach i sprawd? czy warningi znikn?, je?li nie to warningi powoduj? inne obiekty, lecz jestem pewien w 200%, ?e to wina obiekt?w
Skoro nie masz ?adnych modyfikacji, najprawdopodobniej to wina serwera
Poinformuj administrator?w oni to sprawdz?. Wed?ug mnie jest stworzony jaki? obiekt, kt?ry nie istnieje lub tekstury s? ?le na?o?one na obiekt.
Je?eli to nie Twoje modyfikacje to rozwi?zanie jest akurat proste. Sprawd? czy jakie? obiekty przekraczaj? w okolicy drawdistance i streamdistance 1000. Je?li tak jest zmniejsz to do dla pr?by na 300 i przetestuj.
W przypadku je?li to nie pomo?e to wina mo?e le?e? po stronie tekstury, wtedy wstaw tutaj te kilka obiekt?w i poprawi si? od r?ki. Dla pewno?ci sprawd? jeszcze czy inne osoby nie maj? crasha w okolicy.