Witam Z tej strony pawel400 Mam pytanie jak Dodawa? obiekty do gta san andreas (Singiel Player) takie jak np Pistolet w domu , Czo?g pod mostem (zeby Jezdzil ) i rozne pojazdy
?eby postawi? jaki? pojazd najpierw zainstaluj sobie bibliotek? CLEO 3. ?ci?gnij program ''Sanny Builder'', podczas instalacji wybierz ''zainstaluj cleo 3''.
Stawianie jakiego? pojazdu:
1) Otwierasz Sanny Builder
2) Plik > nowy
3) Piszesz:
4) Uruchom > kompiluj
5) Wklejasz utworzony plik w formacie .cs do folderu Cleo w g??wnym folderze GTA.
(Pewnie samo ju? si? tam pojawi)
Je?li chcesz inny pojazd ni? Rhino usuwasz fragment ''#RHINO'', wpisujesz # i szukasz pojazdu. Po ''at'' wklejasz wsp??rz?dne x,y,z gdzie pojazd ma si? znajdowa? (Pami?taj, ?e w np. -359.9482 nie mo?e by? przecinka. Musi by? kropka.)
Wsp??rz?dne we? z jakiego? trainera.
Jak dalej nie wiesz jak to zrobi?, podaj w tym temacie wsp??rz?dne i pojazd jaki ma tam by?.
?ci?gnij to i wklej do folderu z GTA https://www.thegtaplace.c...azy-trainer-151 . Odpal GTA, zminimalizuj, w??cz trainer > Teleporter > Current > wklejasz po kolei wsp??rz?dne > zmieniasz przecinki na kropki. Zamiast przecink?w musz? by? kropki, inaczej wyskocz? b??dy podczas kompilacji kodu!!
A tu daj? jak zrobi? spawn broni:
Z #M4 robisz to samo jak z rhino. Po ammo ustawiasz ile ma mie? amunicji. Zmieniasz wsp??rz?dne.
Zrobisz mi ss JAk pokoleij zrobic bo ja tego nieOgar Prosze wpisalem tak
{$CLEO .cs}
014B: 1@ = init_car_generator #NRG-500 color -1 -1 force_spawn 1 alarm 0 door_lock 0 min_delay 0 max_delay 0 at 2497.8174 -1686.9222 12.8450 angle 0.0
014C: set_parked_car_generator 1@ cars_to_generate_to 101
0A95: enable_thread_saving
0A93: end_custom_thread
I dalem zapisz i nima