Cze?? zaczynam zabaw? z lua, stworzy?em z pomoc? Wiki oraz innych gotowych skrypt?w "sw?j w?asny" skrypt pracy parkingowego, chodzi w nim o to ze po wej?ciu w marker teleportuje nas do utworzonego pojazdu, musimy nim pojechac na odpowiednie miejsce parkingowe i otrzymujemy za to zap?at?.
Dobrze A teraz o co mi chodzi:
Zrobi?em to tak ?e po wyj?ciu z auta przerywa prac?, i teraz mam pytanie czy jest funkcja ktora spowoduje wymuszenie wyj?cia z pojazdu, ju? t?umacz? o co mi chodzi, tak jak by?my klikneli enter lub F tylko ?e skrypt to wymusza i posta? gracza sama wychodzi z pojazdu (je?eli kto? nadal nie kuma o co mi chodzi to mniej wiecej co? takiego jak "wysad? pasa?er?w" na pylife
Bardzo prosz? o pomoc, szuka?em tego dlugo ale nic nie znalaz?em
Przy okazji zapytam ?eby nie za?mieca? forum kolejnym postem, znajdzie si? jaka? osoba kt?ra mog?aby mnie pouczy? lua? Wiem ze programi?ci maj? swoje zlecenia itd i czasu nie jest za du?o ale mo?e kto? znajdzie par? chwil