Siemka ludzie z GtaOnline.pl korzystam od niedawna (paredni) ale mam pewne pytanie otoz niewiem jak zrobic server na samp 0.2.2 R2 nie 0.1b czy cos tylko wlasnie 0.2.2 R szukalem tego dosc sporo i niema jak jest taki temat to prosze dac link dam piwko
1. Najpierw ?ci?gasz server 0.2.2 R2
2. B?d? tam r??ne pliki, ale ty otw?rz plik server.cfg i zobaczysz tam takie linijki
lanmode 0 - je?li chcesz aby by? lan mode on musisz wpisa? 1 ale wtedy max 16 graczy mo?e gra?
maxplayers 32 - tutaj mo?esz sobie ustali? max liczb? graczy
port 7777 - zostawiamy tak jak jest
hostname Unnamed Server - w miejsce Unnamed Server wpisz swoj? nazw? serwera
gamemode0 lvdm 1- tryby gry zostawiamy tak jak jest
gamemode1 rivershell 1- tryby gry zostawiamy tak jak jest
gamemode2 area51 1- tryby gry zostawiamy tak jak jest
gamemode4 sftdm 1 - tryby gry zostawiamy tak jak jest
weburl www.sa-mp.com - w miejsce sa-mp.com wpisz w?asny adres stron, je?li jej nie posiadasz pozostaw tak jak jest
rcon_password changeme - w miejsce changename wpisz swoje has?o dzi?ki niemu b?dziesz m?g? si? zalogowa? na serwer za pomoc? rcona
3. Je?li ju? upora?e? si? z tym plikiem zapisz zmiany i w?acz samp-server.exe no i to koniec tw?j serwer dzia?a.
aby zalogowa? si? na serwerze musisz u?y? komendy:
/rcon login has?o - w miejsce has?o wpisz te swoje
/rcon changemode mapa - w miejsce mapa wpisz prawdziw? nazwe mapki
SerVer Samp http://gta**te.net/005012,downloadcat.html
Plik: SA-MP 0.2.2 R2
Ostatnio zmieniony przez sewerynsenior21 2008-05-14, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
sewerynsenior21, xD linku do serwera nie mog?es dodac tutaj tez jest serwer xD
PS. [url.='adres'].txt[./url] tak sie link dodaje (tylko bez kropek xD)
Podpis
''Pan Jezus wędrował wiele lat i uczył nawet samego Boga'' - ,
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
fajna stronke mozna na ludzi liczyc dziekowka ziomki zaraz poprobuje jak cos nie wyjdzie to napisze
ej dobra server zrobilem mam juz wszystko okey tylko mam problem ze znalezieniem jakiego antycheata cos co polepszy mi server troszke i mi styka jakies nowe komendy dla admina czy c?s bardzo bym prosil
tronk, w moim po?cie poda?em link do serwera xD ale masz jeszcze raz TU
Ps. Twoja ortografia przera?a.
Podpis
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●