Witam od dw?ch dni mam error z Gta San Andreas oraz z sampem.
Error polega na tym, ?e gdy w??czam gta to ?aduje si? ten pasek do po?owy, wywala mnie do pulpitu i pisze "Program gta.exe przesta? dzia?a?" czy co? takiego, natomiast w Sampie jest ten Report Crash czy jak wy to tam zwiecie
Ten error podejrzewam od tego, i? przed b??dem jeden dzie? co? tam majsterkowa?em z Gta Sa Map Editor, natomiast drugiego dnia rano ju? mia?em error .
Za dobr? odpowied? daj?
*facepalm*
Przecie? napisane jest wyra?nie w pierwszym po?cie, ?e b??d wyst?puje zar?wno w SA-MP jak i wersji offline?
Nie uda?o mi si? odnale?? dok?adnego znaczenia kodu Twojego b??du (0x00534134), ale wed?ug internetu jest to wina jakiego? modu CLEO - spr?buj odinstalowa? biblioteki CLEO i wszelkie modyfikacje zwi?zane z GTA. (Najcz??ciej opisywan? modyfikacj? wywo?uj?c? ten b??d jest Project Oblivion)
Czy Twoje GTA jest wersj? oryginaln?? Mog?e? wraz z gr? pobra? pre-instalowane mody.
Ewentualnym rozwi?zaniem jest instalacja tego patcha.
Ziomek, je?li te? z sampa chcesz korzysta? - naciskasz prawym przyciskiem na ikon? SAMP'a -> w?a?ciwo?ci *u g?ry s? zak?adki" -> zgodno?? zaznaczas ,,odpal w zgodno?ci" czy co? takiego, i to rozwijasz. wybierasz tam.. Windows 98/ windows me .
nie wa?ne jaki masz system i tak t? opcj? wybierz. nast?pnie zasotosuj, potem ok. a je?li tylko GTA, bez samp'a to w GTA
Nadal Ten sam b??d
Tym razem pisze, ?e nie ma Bass.dll czy co? takiego.
[ Dodano: 2015-07-22, 08:26 ]
U ciebie natomiast nie uruchamia si? gra tylko pisze b??d, ?e nie ma EAX.dll
[ Dodano: 2015-07-22, 08:30 ]
Dodam jeszcze, ?e gdy uruchamiam samp'a to mi wyskakuje, ?e nie ma BASS.dll a po chwili gdy klikn? "Ok" to mi si? w??cza Gta a nie samp.
*facepalm*
Przecie? napisane jest wyra?nie w pierwszym po?cie, ?e b??d wyst?puje zar?wno w SA-MP jak i wersji offline?
Nie uda?o mi si? odnale?? dok?adnego znaczenia kodu Twojego b??du (0x00534134), ale wed?ug internetu jest to wina jakiego? modu CLEO - spr?buj odinstalowa? biblioteki CLEO i wszelkie modyfikacje zwi?zane z GTA. (Najcz??ciej opisywan? modyfikacj? wywo?uj?c? ten b??d jest Project Oblivion)
Czy Twoje GTA jest wersj? oryginaln?? Mog?e? wraz z gr? pobra? pre-instalowane mody.
Ewentualnym rozwi?zaniem jest instalacja tego patcha.