i Nie wiem czy co? tu zmienia?, bo prawdopodobnie jak co? zmienie, gra przestanie dzia?a?. Czekam na odpowied? od was.
[ Dodano: 2017-07-02, 00:56 ] Oraz Tam znalaz?em * Your Serial:
[ Dodano: 2017-07-02, 01:01 ]
Czemu chce zmieni? serial? - Chce se wko?cu w wakacj pogra? na pylife, ponad 2,5 lat nie gra?em na pylife a? mi si? ju? znudzi?o granie w MTa.
Dlatego pr?buje Zmieni? serial, a je?eli dostane perma globalnego to ***** xD
Nie mo?na modyfikowa? plik?w mta od 1.3.2, wtedy zablokowali mo?liwo?? modyfikacji handling?w aut, to by?y ostatnie pliki kt?re mo?na by?o edytowa?. Je?li zmienisz co? w kodzie ?r?d?owym to mta po prostu si? nie odpali. Globalnego bana dostaje si? tylko za trainera/trolowanie na wiki/cheaty/galaretka.
Niestety to nie jest takie proste, pliku exe nie da sie edytowa? z tego co wiem, a jak si? da, to raczej mta Ci? zbanuje, wi?c nie warto marnowa? na to czasu
Ja z w?asnego do?wiadczenia wiem,?e serial da si? zmieni? bez konieczno?ci kupowania nowego komputera itp. Spos?b na to? Ja zrobi?em tak,mia?em windowsa 7 zformatowalem ca?y dysk itd.. Wgra?em windowsa 8,patrze serial si? nie zmieni?.. Spr?bowa?em drugi raz z win8>win10...I pewnie pomy?licie "nie uda?o si? " Sam si? zdziwi?em,serial si? zmieni?,lecz ja pope?ni?em b??d. Poniewa? na 4life trzaby?o te? zmieni? adres IP. Serial cofn?? si? do starego,wtedy ju? pomy?la?em i zn?w format,ale teraz na win7... Znowu si? uda?o,?ci?gn??em VPN i serial si? zmieni? wszed?em na 4life i dzia?a?o na nowo stworzonym koncie. Jupi,wi?c jednak si? da. A jak chxesz gra? na pylife,to VPN nie b?dzie ci potrzebny,bodaj?e tam nie banuj? na IP,tylko serial i wystarczy zrobi? tak : Np. Win7<Win8(je?li nie zadzia?a)<Win10... Mi zadzia?a?o.
Sry,?e tak si? rozpisalem