Witam. Wgra?em tabelke mysql na sw?j serwer, wyczy?ci?em ogrpg-users i ogrpg-vehicles lecz dalej mam UID 1127 zamiast 1 i ID pojazdu 290 zamiast 1! Pomocy!
Dobra, wi?kszego problemu nie ma, ja na Twoim miejscu doda?bym prost? komend? w pliku, ale to dlatego ?e nigdy nie pracowa?em na sql i nie potrafi? szczeg??owo pom?c w tym wypadku.
Dodaj komend?/funkcj?, kt?ra po??czy Ci? z Twoj? baz?, oraz wykona polecenie kt?re poda?em wy?ej. Jest to praktycznie to samo co napisa?em, jednak musisz si? pod??czy? pod plik sql.
Dla mnie o wiele wygodniejsze i bardziej por?cznie jest MySQL, a niestety w tej chwili nie mam za bardzo wolnego czasu aby ogarn?? temat, sprawdzi? jak to dzia?a i wyja?ni?.
Je?li chcesz, przejrzyj te linki i pr?buj kombinowa?, w ten spos?b na pewno po jakim? czasie sam ogarniesz temat i poradzisz sobie ze swoim problemem.