Witam mam taki problem mam nadzieje ?e kto? mi tutaj pomo?e.
Rozpocz??em instalacje GTAV instalacja przebiega?a z p?yty instalacyjnej i po zainstalowaniu zacze?y instalowa? sie aktulizacje.
Zostawi?em komputer na noc aby sie spokojnie pobra?y rano dzi? patrze a komputer jest na biosie z b??dem systemu. My?le sobie dziwne.
Odpalam kompa w??czam instalacje i sie pobiera wi?c git. I jak jest 80gb/88gb przestaje sie ?adowa? pasek. pobieranie pisze tam 1mb/s lecz te 80gb nie rosie na dodatek nie dzia?a komputer prawid?owo.
Nie moge wej?? do ?adnego folderu nie moge odpali? ?adnego programu nic. Myszka dzia?a.
Uda?o mi sie wej?? w monitor dysku i jest 0% u?ycia 0% aktywno?ci.
Po restarcie komputera dalej to samo.
Miejsca na dysku mam jeszcze z 300gb spokojnie na dodatek w??czy?em pobieranie innej gry i ju? jest 75% wi?c troche dziwna sytuacja.
Dodam ?e komputer to:
AMD FX 8320
Dysk HDD 500gb + 250gb z??czone w 1 nie wiem w jaki spos?b ale s? jako? po??czone.
Nividia geforge 9500 gt --karte b?d? zmienia?.
Ma kto? jaki? pomys?? Oczywi?cie piwko i repka Gwarantowana oraz wielkie dzi?kuje dla tej osoby
Ostatnio zmieniony przez Dawidos. 2020-05-26, 12:26, w całości zmieniany 1 raz