Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2020-05-26, 10:53

mixLoLmix2

Programista

Na forum: 4113 dni
Nick w MP: TomeQmix

Piwa: 1915

Respekt: 47,3

Witam mam taki problem mam nadzieje ?e kto? mi tutaj pomo?e.
Rozpocz??em instalacje GTAV instalacja przebiega?a z p?yty instalacyjnej i po zainstalowaniu zacze?y instalowa? sie aktulizacje.
Zostawi?em komputer na noc aby sie spokojnie pobra?y rano dzi? patrze a komputer jest na biosie z b??dem systemu. My?le sobie dziwne.
Odpalam kompa w??czam instalacje i sie pobiera wi?c git. I jak jest 80gb/88gb przestaje sie ?adowa? pasek. pobieranie pisze tam 1mb/s lecz te 80gb nie rosie na dodatek nie dzia?a komputer prawid?owo.
Nie moge wej?? do ?adnego folderu nie moge odpali? ?adnego programu nic. Myszka dzia?a.
Uda?o mi sie wej?? w monitor dysku i jest 0% u?ycia 0% aktywno?ci.
Po restarcie komputera dalej to samo.
Miejsca na dysku mam jeszcze z 300gb spokojnie na dodatek w??czy?em pobieranie innej gry i ju? jest 75% wi?c troche dziwna sytuacja.
Dodam ?e komputer to:
AMD FX 8320
Dysk HDD 500gb + 250gb z??czone w 1 nie wiem w jaki spos?b ale s? jako? po??czone.
Nividia geforge 9500 gt --karte b?d? zmienia?.
Ma kto? jaki? pomys?? Oczywi?cie piwko :piwo: i repka R* Gwarantowana oraz wielkie dzi?kuje dla tej osoby :)

Ostatnio zmieniony przez Dawidos. 2020-05-26, 12:26, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2020-05-26, 22:03

mixLoLmix2

Programista

Na forum: 4113 dni
Nick w MP: TomeQmix

Piwa: 1915

Respekt: 47,3

Na dysku znalaz?em badsektor, zmieni?em go i zobacz? czy b?dzie w porz?dku, b?d? sie odzywa? :) :)

[ Dodano: 2020-05-27, 12:21 ]
To by?a wina badsektora problem rozwi?zany :) Ale nikt mi nie odpowiedzia? to nie dostanie piwka :c

[ Dodano: 2020-05-29, 14:44 ]
Mo?na zamkn??

Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: gtav :: instalacja
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » PROBLEMY TECHNICZNE » Rozwiązane Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi