Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2021-02-01, 20:33

squorczan

Na forum: 2082 dni
Nick w MP: squorczan

Piwa: 3

Respekt: 50

Czesc mam klopot z zrobieniem MK3 MK4 i lgbt licznik ogarne ale prosil bym o kontakt na squorczan#* lub pod postem

Komentarz NotPaladyn dodany 2021-02-01, 20:42Skoro piszesz post o pomoc na forum to tutaj otrzymasz pomoc, nie dodawaj następnym razem swojego discorda do postu
Ostatnio zmieniony przez NotPaladyn 2021-02-01, 20:41, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2021-02-01, 20:43

Wilq

Na forum: 4428 dni

Piwa: 739

Respekt: 1225,8

No ale jaki k?opot, opisz ten sw?j problem.

Wysłany: 2021-02-01, 20:50

squorczan

Na forum: 2082 dni
Nick w MP: squorczan

Piwa: 3

Respekt: 50

znaczy chcial bym otrzymac taka pomoc ze ktos by mi powiedzial jak to zrobic bo nie radze sobie siedze 5 h juz i nawet kolega ktory mial to na swoim serwerze to ja go nie rozumiem moze ktos inny mi pomoze

Wysłany: 2021-02-01, 21:10

Wilq

Na forum: 4428 dni

Piwa: 739

MK3 i MK4 jako modyfikacje pojazdu:
modyfikacj? opieraj? si? o modyfikowanie handlingu pojazd?w, pr?dko?? maksymalna, przyspieszenie itd. itd.

Więcej informacji znajdziesz w Wikipedii MTA:

setVehicleHandling

Przyk?ad zastosowania, dost?pne parametry handlingu znajdziesz na wiki MTA (odno?nik wy?ej), przeczytaj dok?adnie ca?? stron? zanim zadasz jakie? g?upie pytanie, na kt?re odpowied? znajdziesz bez kiwni?cia palem na stronie wy?ej wymienionej.

Licznik z r??nym kolorami:
wykonujesz drug? grafik?, tarcze licznika i w programie graficznym nak?adasz tarczom gradient - od koloru x do koloru y, no wiadomo

Mo?esz ?mia?o przegl?dn?? dzia? LUA lub dzia? Zasoby do MTA - na pewno Twoje problemy by?y poruszane wiele razy i mo?esz sporo informacji znale?? w tych 2 wymienionych wy?ej dzia?ach,

Tagi: wazne :: lgbt :: mk3 :: mk4
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA Odpowiedz do tematu