Witam, przychodz? do was z pytaniem o editboxy. Nie mam poj?cia jak je ogarn??. Nie mam na my?li, ?e chce od razu napisa? po swojemu tylko je ogarn??, jaki? poradnik znajd?? Albo pode?le kto? skrypt/kod z kt?rego si? naucz?? Chodzi o wyt?umaczenie.
hej, ale co rozumiesz przez ogarn???
znaczy potrzebujesz dajmy na to zrobi? do logowania tak?
bo masz dwa wyj?cia, jest taka przyjemna biblioteka, tak to nazw?: dgs, wystarczy wpisa? w wikipedie mta
no i r?wnie? jest to wyj?cie z zastosowaniem gui mta, wszystkie funkcje masz na wiki, client functions - > gui
ahh, i jeszcze je?li nie jeste? w stanie skorzysta? z wiedzy z wiki to znaczy ?e jednak wypada?oby wch?on?? troch? materia?u o stronach client/server, u?ywaniu funkcji kt?re tak naprawd? s? gotowe, wystarczy uzupe?ni? argumenty, sprawdzi? co zwraca funkcja
dgs bardzo w porz?dku, jest jeszcze tam par? pomniejszych zasob?w umo?liwiaj?cych zrobienie tego, je?li chcesz sprawdzi? wystarczy wpisa? w google mta dx draw editbox
mi?ej nocy
DGS to jest jeden wielki kombajn, kt?ry po?era 6% CPU przy samym odpaleniu, bez u?ycia jakiejkolwiek funkcji. Polecam skorzysta? z tych edit?w - przynajmniej nie jest tak bardzo cpu ?erny. https://www67.zippyshare.com/v/3K8WCIZn/file.html (auterm ich jest Filex)