Wysłany: 2019-01-05, 17:58
Colin_Carleone
Piwa : 4800
Witam.
Chcia?bym si? dowiedzie? co musz? zrobic w bazie danych aby dzia?a? mi panel logowania z Avizon v3?
mam co? takiego:
Kod: exports["av_db"]:cQuery("CREATE TABLE IF NOT EXISTS `av_players` ( `UID` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `Name` text NOT NULL, `Password` text NOT NULL, `Date` date NOT NULL, `EMail` text, `Serial` text, `Money` int(11) DEFAULT NULL, `Skin` int(11) DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (`UID`)) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;")
exports["av_db"]:cQuery("CREATE TABLE IF NOT EXISTS `av_kary` ( `Name` text NOT NULL, `Nadany_dnia` datetime NOT NULL, `Date` datetime NOT NULL, `Typ` text NOT NULL, `Nadajacy` text NOT NULL, `Powod` text NOT NULL, `Tresc` text NOT NULL) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;")
exports["av_db"]:cQuery("ALTER TABLE `av_players` ADD COLUMN IF NOT EXISTS `level` int")
exports["av_db"]:cQuery("ALTER TABLE `av_players` ADD COLUMN IF NOT EXISTS `exp` int")
Wie kto? mo?e?
Za pomoc daje piffka
Wysłany: 2019-01-05, 22:19
kuba43
Nick w MP: definitly
Piwa : 17
daj ca?y kod z panelu logowania, z tego nic nie wynika.
Podpis
„(…) wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.”.
Wysłany: 2019-01-06, 15:34
Xrent
-
Nick w MP: Pazdam
Piwa : 535
Mam pe?n? baze danych z avizon v3 jak chcesz napisz pw. I skrypty same tworz? odpowiednie tabele i kolumny.
Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):Samotny
Tagi: panel :: logowania
Anonymous
Na forum: 245 dni
Anonymous Koniecznie zajrzyj na: