Siemka, mam ma?y problemik z dcmd. A mianowicie, mam pocz?tek systemu towar?w. Na dany moment jak odpalam serwer po wpisaniu komendy /zaladuj powinny sie odpalic odpowiednie opcje napisane w GM. Powiedzmy ze wsiadam do Buritto, jade do punktu zaladunku u wpisuje /zaladuj mleko. Powienien mi sie zaladowac towar, a ja mam tylko po wpisaniu komendy /zaladuj: "SERVER: Unknow command". Tutaj mapka: http://pastebin.com/nxWY6AT1
Zdecyduj si? dcmd albo zcmd w dcmd musisz doda? czemu nie dzia?a. Poniewa? w dcmd musisz dawac do tego publicku te komendy czyli piszesz np dcmd(komenda, ilosc znak?w w komendzie, cmdtext[]) , ale skoro u?ywasz zcmd to poco dcmd ?
Szymon9910911, zcmd wybra?em jak si? uczy?em podstaw od 0, bo by?o to dla mnie postsze. Ostatnio ol?dam odcinki r??nych skrypter?w, kt?rzy pisz? w dcmd i nigdy mi sie nie udawa?o to po??czy?. Spr?buj? to pozmienia?, zaraz dam znac.
[ Dodano: 2016-09-20, 22:54 ]
Okej dzia?a. Poduczylem sie troch? dcmd i pozamienialem komendy z zcmd na dcmd. Do zamkni?cia. Piwko za pomoc dane
Podpis
Witam Cię
[you]
. Jestem początkującym programistom PAWN, pomagam tam gdzie potrafię