Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2019-06-29, 14:36

ufoludeq

Na forum: 2605 dni
Nick w MP: UFO

Piwa: 90

Respekt: 60

Cze?? mam taki problem, ot?? przy instalacji foreacha po kompilacji wyskakuje mi taki error. To samo si? dzieje, gdy chce na przyk?ad wpisa? include y_iterate.
Pawn
C:\Users\Kamil\Desktop\pawno\include\YSI\y_scriptinit.inc(305) : warning 201redefinition of constant/macro (symbol "OnScriptInit")
C:\Users\Kamil\Desktop\pawno\include\YSI\y_scriptinit.inc(326) : error 084state conflictone of the states is already assigned to another implementation (symbol "_ScriptInit_FixState")
C:\Users\Kamil\Desktop\pawno\include\YSI\y_scriptinit.inc(330) : error 084state conflictone of the states is already assigned to another implementation (symbol "_ScriptInit_FixState")
C:\Users\Kamil\Desktop\pawno\include\YSI\y_debug.inc(379) : error 021symbol already defined"ScriptInit_OnScriptInit"
C:\Users\Kamil\Desktop\pawno\include\foreach.inc(663) : error 021symbol already defined"ScriptInit_OnFilterScriptInit"
C:\Users\Kamil\Desktop\pawno\include\foreach.inc(758) : error 021symbol already defined"ScriptInit_OnGameModeInit"
C:\Users\Kamil\Desktop\DM\gamemodes\DM.pwn(498) : error 021symbol already defined"ScriptInit_OnGameModeExit"
Pawn compiler 3.10.8              Copyright (c1997-2006ITB CompuPhase

Za pomoc stawiam piwo.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2019-06-29, 17:13

Verenon.

Na forum: 2533 dni
Nick w MP: Verenon.

Piwa: 4

Respekt: 50

Nie kojarz? b??du, ale przy b??dach z bibliotek? YSI pom?g? mi kompilator r?wnie? od Y-Less.

Ja u?ywam foreach w nieco zmienionej formie - > KLIK! <.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
ufoludeq
Wysłany: 2019-06-29, 19:53

ufoludeq

Na forum: 2605 dni
Nick w MP: UFO

Piwa: 90

Respekt: 60

Dzia?a, dzi?ki za pomoc. ;)

Tagi: foreach
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi