Piszę w sprawię problemu z bazą danych mysql. Problem polega na tym że próbuje się połączyć z baza po przez db wpisuję Login do baz danych który jest tam podany host sql.pukawka.pl i nazwę bazy danych którą nadałem w php my admin (Wyczytałam tak w Internecie że tak się powinno to robić) lecz nic to nie zmieniło dalej wyskakuje ten błąd ERROR: Could not load /home/data/fiflax/865190.mta/x64/dbconmy.so - /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.25' not found (required by /lib/x86_64-linux-gnu/libcrypto.so.1.1)[22-06-26 19:36] WARNING: [skrypty_glowne]/BW_db/s_db.lua:34: Bad usage @ 'dbConnect' [Could not connect]
Nie wiem co jest tego przyczyną ja coś źle wpisuje ? w pliku raczej jest wszystko okej ponieważ wcześniej serwer stawiałem na xamppie i wszystko poprawnie działało a na pukawce mam taki problem. Bardzo prosił bym o pomoc ponieważ siedzę nad tym od 2 dni i nie mam pojęcia jak to naprawić !
Zapoznałem się z każdym z tych poradników i każdy się kończy na tym że ludzie w db_name nie wpisują nazwy bazy danych a ja wpisuje więc nie wiem gdzie jest problem za wytłumaczenie bardzo bym dziękował bo kupiłem serwer na rok i nawet nie mogę z niego skorzystać !
Film jak wpisuje poprawne dane:
https://youtu.be/GSWDrpHENPM