Witam.Mam taki problem.Postawi?em serwer pod SAMP 0.2.2 , ale jak dopisuje linijk? filterscripts AS to jest AS a jak jeszcze poni?ej dopisz? filterscript nrg , to wtedy na serwerze oboj?tnie jak? komend? admina wpisz? spawnuje mi nrg-500.Ju? kiedy? chcia?em zrobi? serwer ale mam wew IP , a teraz operator da? mi zew i se postawi?em, jak stawia?em na hamachi to nie mia?em takich problem?w,mo?e dlatego ?e nie dawa?em du?o scrypt?w.A chcia?bym mie? serwer ze spawnami nrg , animacjami , dobrym AS ( dobrym AS bo w tym moim nie dzia?a /kill i /vehgod i co? jeszcze ) Je?eli kto? si? na tym zna lepiej ode mnie prosz? o pomoc.
PS.Je?eli napisa?em w z?ym dziale to Serdecznie Przepraszam i prosz? o przeniesienia.
Pisa?em filterscripts AS i filterscript AS ale nic nie dzia?a?o, jak jest to to nie ma tamtego, jak mo?esz to napisz na gg
Teraz ca?y folder filterscript usun??em , nie wiem sk?d wzi???.Mo?e mam co? zje*** w tym moim serwer.cfg albo z?e pliki, nie wiem , robie ludziom serwery,ale zawsze z jednym scryptem wiec nie mia?em takich problem?w,no nie wiem.Jestem bezradny
Jak wpisuje filterscripts AS to jest AS , ale jak wpisa?em tak jak wy radzicie to nie idzie ;/ moze wszystkie scrypty wywale , wszystko wywalic z filterscript i scriptfiles?
A takie pytanie , AS , nrg itp wk?ada sie do filterscript czy scriptfiles ?Mo?e ja ?le wk?adam , d?ugo nie siedzia?em w tym mo?e cos ?le
filterscripts nastepnie zapamietujesz nazwe tego skryptu i przechodzisz do pliku server.cfg i do linikji filterscripts wpisujesz albo przed tym co masz albo za po spacji nazwe tego skryptu.