Czy kto? by mi pom?g??Bo jak wchodz? w SA-MP'a to mi ?adnego serwa nie ma a jak wyszukam jakiego? i chce go w??czy? to mi Single Player si? w??cza.Prosz? o szybk? odpowied?.
P.S.Jak w??czam jakie? SA-MP debung i naciskam Launch co? tam to ?ywej duszy nie ma a jak to pod spodem to tylko napis Vinewood pisze tak jak by sie gra zablokowa?a ale tym CJ'em normalnie sie chodzi tylko wida? go tak jak by od g?ry i ten napis wida?(Vinewood).
Podpis
Pomogłem daj Piwko!
Ktoś mi pomógł to może liczyć na PIWKO!
Nie wlaczaj zadnego debug. Tylko samp.exe . A jak serwerow nie znajduje to nie wiem czemu . A czy ty nie masz s0beita, jak zle podmienisz pliki z samp-em to wtedy sie wlasnie single wlacza.
Jak pomoglem to daj .
Podpis
Hobbies : Microsoft Visual Basic 2008, Rubik's Cube(My record = 1:09 min::sec). = D
LIVE=Ha2ocK
Zaczniemy od tego co zainstalowa?e? jakie? mody do san andreas czity itp? I podobno s? wersje San Andreas czy co? w tym stylu i mo?e masz t? pod kt?r? nie dzia?a... 6783788 moje gg pomoge ale wole skype: julek175j bo mi dsie pisa? nie chce reinstal gta na pocz?tek to mo?e pomo?e
Ja nie dawno zainstalowa?em SA Single Player i nie u?ywa?em ?adnych kod?w a ni mod?w nie instalowa?em,a SA:MP'a ?ci?gn??em w ten sam dzie? co zainstalowa?em SA Single Player.
A jak u siebie w??czy?em SA:MP'a to by?y serwery itp.
PS:Ja mam u dziadka mam zainstalowanego (bo u mnie nie chodzi) Single Playera i Multi mo?e to co? z kompem nie tak. A i mam przegrywanego Single Playera.
Podpis
Pomogłem daj Piwko!
Ktoś mi pomógł to może liczyć na PIWKO!
Mia?em kiedy? takie sam problem, rady:
1. Zobacz czy na pewno pliki instaluj? sie w g??wnym folderze SA-MP.
2. Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz SA-MP.