Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2012-12-13, 16:12

Krystian5

Na forum: 5230 dni

Piwa: 1

Respekt: 77

Witam.Mam problem odno?nie rejestracji na serwerze.Dzia?a?a ona do tego momentu gdy doda?em intro do mapki w czasie intro wyskakuje okienko rejestracji gdy wpisz? z?e has?o to pisze ?e jest ono nie poprawne a gdy intro si? sko?czy wpisz? byle jakie has?o to mog? normalnie wej?? na nick.Dodam ?e rejestracje mam w amx i nie mam zielonego poj?cia dlaczego tak si? dzieje. Za pomoc stawiam :piwo:

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2012-12-13, 16:32

GandzioX

Na forum: 4930 dni
Nick w MP: d4vi02x

Piwa: 207

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 100%
Przy sklejaniu skrypt?w z mapk? tak jest... Po za tym jak mamy ci pom?c skoro nie znamy nawet 1 znaku kodu ?

Wysłany: 2012-12-13, 17:02

Lukasbank

Na forum: 5329 dni
Nick w MP: [USD]LuXoR[X]

Piwa: 404

Respekt: 136,5
Respekt: 136,5

moze w scriptfiles nie masz jakiegos folderu typu Konta , lub rejestracja nie zapisuje has??

Wysłany: 2012-12-13, 19:21

Krystian5

Na forum: 5230 dni

Piwa: 1

Respekt: 77

Rejestracja dzia?a?a w pe?ni wszystko zapisywa?a.A co do tego ?e mam co? poda? to nie wiem co mam wys?a? bo rejestracji nie mam w pwn.

[ Dodano: 2012-12-14, 21:28 ]
Znam ju? pow?d dlaczego mo?na si? zalogowa? na byle jakie has?o,poniewa? rejestracja chce si? szybko wy??czy? gdy? zaraz po niej mam regulamin.Wygl?da to tak: INTRO-----> REJESTRACJA -----> REGULAMIN .Pasowa?oby jako? ten regulamin spowolni? ?eby si? p?zniej otworzy?.Za pomoc daje :piwo:

Tagi: rejestracja
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi