Mam ci??ko z logowaniem a dok?adnie ze skryptem lua odpowiadaj?cym za ??czeniem z baz? danych i potrzebuje was (Gdy? s? ?wi?ta, mog? poczeka?).
W spoilerze za??czy?em co wywala w konsoli.
WARNING: folder\sql.lua:27: Bad argument @ 'dbPoll' [Expected db-query at argument 1, got boolean]
WARNING: folder\sql.lua:25: Bad argument @ 'dbPrepareString'
\sql.lua:26: Bad argument @ 'dbQuery' dalsza cz??? taka sama.
Za przeproszeniem u?omny nie jestem, kodu nie zmienia?em a przypominam, ?e DBHandler=nil ju? by? tam wpisany. Po za tym twoje wyci?ganie wniosk?w jest nies?uszne poniewa? nie wyci?ga?em tego z ITS.
Twoje wypowiedzi takie jak ,, nikt nie zrobi tego za ciebie " czy inne takie pierdo?y to sobie zostaw, ja szukam pomocy na forum a nie ,, pazia " kt?ry b?dzie za mnie pracowa?.
Uprzedzam twoj? odpowied? ,, To pracuj i nie r?b pseudoli ".
Nie robi? "pseudoli" bo nie robi? serwer?w po za sie? lokaln?.
Gdy mia?bym wybiera? mi?dzy prac? a zajmowaniem si? czym? co za par? lat nie b?dzie mie? najmniejszego sensu i zosta?bym bez grosza przy duszy, wybra?bym prac?.
?atwo jest ocenia? kogo? gdy si? tej osoby nie zna a bo 3 posty i pisz? bzdury to od razu "debil" czy jak si? tu m?wi bo widz? ch?opie, ?e masz jakie? problemy ze sob?.
Za przeproszeniem u?omny nie jestem, kodu nie zmienia?em a przypominam, ?e DBHandler=nil ju? by? tam wpisany. Po za tym twoje wyci?ganie wniosk?w jest nies?uszne poniewa? nie wyci?ga?em tego z ITS.
Twoje wypowiedzi takie jak ,, nikt nie zrobi tego za ciebie " czy inne takie pierdo?y to sobie zostaw, ja szukam pomocy na forum a nie ,, pazia " kt?ry b?dzie za mnie pracowa?.
Uprzedzam twoj? odpowied? ,, To pracuj i nie r?b pseudoli ".
Nie robi? "pseudoli" bo nie robi? serwer?w po za sie? lokaln?.
Gdy mia?bym wybiera? mi?dzy prac? a zajmowaniem si? czym? co za par? lat nie b?dzie mie? najmniejszego sensu i zosta?bym bez grosza przy duszy, wybra?bym prac?.
?atwo jest ocenia? kogo? gdy si? tej osoby nie zna a bo 3 posty i pisz? bzdury to od razu "debil" czy jak si? tu m?wi bo widz? ch?opie, ?e masz jakie? problemy ze sob?.
Ponawiam pro?b? o dalsze odpowiedzi.
W takim razie wgraj modu? x32 i wpisz go do mtaserver.conf >>Je?li tego nie zrobi?e?, wiele razy sam o tym zapomina?em<<
Ten kod musi dzia?a? bo dzia?a? ju? dawno temu i nie by?o z nim nigdy ?adnych problem?w
//Modu? x64 mia? cz?sto problemy z dzia?aniem, mi nigdy w ?yciu nie dzia?a?
W takim razie wgraj modu? x32 i wpisz go do mtaserver.conf >>Je?li tego nie zrobi?e?, wiele razy sam o tym zapomina?em<<
Ten kod musi dzia?a? bo dzia?a? ju? dawno temu i nie by?o z nim nigdy ?adnych problem?w
Nie dzia?a? pewnie ze wzgl?du na system 32-bitowy, kt?ry potrzebuje biblioteki pod 32-bity a nie pod 64-bity.
Modu? wgrany przed napisaniem tego tematu.
Nie dzia?a? pewnie ze wzgl?du na system 32-bitowy, kt?ry potrzebuje biblioteki pod 32-bity a nie pod 64-bity.
Modu? wgrany przed napisaniem tego tematu.
k**** jasne, jestem debilem i tego nie zauwa?y?em... od zawsze u?ywam system?w 64 bit a po prostu modu? x64 jest popsuty wg mnie i nie zawsze chce dzia?a?.
Wgraj modu? x86 >>JE?LI WGRANY JEST X64<< i jak m?wi?em, sprawd? czy na 100% go odpalasz w mtaserver.conf
Innej szansy ni? nieza?adowany modu? nie ma, kod jest poprawny i dzia?a od dawien dawna.