Nasz start w listopadzie został przerwany po tygodniu z powodu licznych ataków DDoS. Musieliśmy wtedy zawiesić projekt, ale teraz wracamy do prac nad serwerem. Wykorzystaliśmy ten czas na poprawę stabilności i zabezpieczeń, aby sytuacja się nie powtórzyła.
Obecnie trwają ostatnie testy poprawionych systemów.
Dla osób, które chcą czekać na powrót projektu: każdy gracz, który był z nami podczas listopadowego startu, otrzyma odpowiednią rekompensatę na nowej edycji.
Co się zmieniło?
Panel logowania przeszedł całkowite odświeżenie. Cały interfejs został przeniesiony na lewą stronę, aby zapewnić lepszą przejrzystość i nowoczesny wygląd podczas wchodzenia na serwer.
System notyfikacji został przebudowany. Powiadomienia zostały odświeżone wizualnie i przeniesione na dół ekranu, dzięki czemu są czytelne i nie zasłaniają środka pola widzenia podczas gry.
Odświeżyliśmy również system prawa jazdy. Panel egzaminacyjny oraz wszystkie powiązane z nim elementy graficzne otrzymały nowy wygląd, dostosowany do aktualnych standardów serwera.
Wprowadziliśmy także szereg innych nowości oraz udoskonaliliśmy mechaniki, które mieliśmy wprowadzić podczas pierwszego tygodnia. Poprawiliśmy optymalizację i błędy, które obciążały serwer.
Zapraszamy na WiesRPG 2026, gdzie właściciel znany z latania na czitach i braku kultury osobistej postanowił postawić kolejnego 'pseudola' na gotowej paczce District. To fascynujące zjawisko, w którym osoba niszcząca grę innym próbuje teraz stworzyć własną społeczność, oferując jej jedynie pobrany z sieci gamemode i gwarancję zmarnowanego czasu. Jeśli szukacie serwera bez przyszłości, zarządzanego przez toksycznego hipokrytę, to właśnie znaleźliście swój nowy dom. Pozdrawiam
Pokaż mi chłopie dowód że używałem cheatów bo ani razu nie odpalałem tego na żadnym serwerze więc nie mów farmazonów że latam na chetach bo nigdy tego nie używałem a jak posiadasz dowody to wysyłaj