Witam. Jestem administratorem jednego z serwera. Mam pytanie. Ot?? chcia?bym wszystkim, kt?rzy s? na serwerze - wyzerowa? pieni?dze. Chcia?bym, aby oni mieli po prostu - 0 euro. Jest to jako? mo?liwe? Prosz? o odpowiedz, i w razie konieczno?ci - jak to zrobi??
Za pomoc prawid?ow?, kt?ra zadzia?a, oczywi?cie daje PIWO!
No tak, tylko chyba je?eli wpisze t? komende, w?wczas wyzeruje tym niekatywnym r?wnie? kas?? chyba nie.
Istnieje spos?b na to, aby wszystkim na serwerze b?d?cym i nie b?d?cym wyzerowa??
Shuffle, luki123luki123, niech otworzy baz? internal.db jakim? managerem sql i zmieni poprostu w polu takim, na jakie ma zapisywanie tych pieni?dzy(oczywi?cie accountData) - dzia?a, ja tak robie.
Pr?bowa?em zrobi? t? funkcj?, ale mi si? nie uda?o, ca?y czas pokazuje ?e nie ma takiej tabeli w internal.db ( Ale ??czy z plikiem ) nie wiem co jest nie tak xD
Vike4562, no wi?c sam widzisz. A u?ywam sql managera, kt?ry ma mo?liwo?? zaznaczenia wszystkich danych z akurat tej accountData. Wieczorem podam nazwe.