Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2022-07-06, 10:47

ProBaton

Emeryt GTA

Na forum: 3825 dni
Nick w MP: ProBaton

Piwa: 2756

Respekt: 430

Witajcie! Jako, ?e posiadam na komputerze ju? jaki? d?u?szy czas zreszt? Gamemode tego ?wietnego serwera :D , postanowi?em ?e na ten moment nic mi nie szkodzi ?eby go udost?pni? i ?eby ?wie?aki na tej scenie mia?y si? w czym bawi? i co modyfikowa? dodawa? do swoich serwer?w :D

Jest to prawdopodobnie wersja v1.0.9 chocia? nie za bardzo w to wierz? i nie jestem tego do ko?ca pewny, ale na pewno jest to PTG XD Dodam, ?e jak?? cz??? kodu osoba od kt?rej mam ten gm zosta?a celowo wyci?ta, ale nie przeszkadza to w odpaleniu serwera i swobodnym graniu na serwerze.

Autorem gamemode jest adi888, modyfikowali go: Zamek, Sebaqq, Hugo i b?g wie kto jeszcze.

Gamemode posiada:
- Firmy (Rozbudowane
- Rozbudowane frakcje oraz gangi
- Fajny system towar?w
- Sklepy wszelkiego rodzaju
- Bronie, licencje na nie itp
Jest tego mn?stwo

Film prezentuj?cy serwer: https://www.youtube.com/watch?v=D07T_lyoP0Q

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

PS: bolczi i ch?opaki z ekipy musicie podzi?kowa? HuGo waszemu drugiemu w?a?cicielowi, ?e GM wpad? w dalsze r?ce. Wsp??czuj? wam takiej osoby w zarz?dzie bo jak przyjdzie co do czego to sprzeda was wszystkich za par? st?wek xD

Ostatnio zmieniony przez N0TH1NG 2023-03-23, 00:49, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 83 piw(a):
PhiroX, Foxiu, Sharewood, pseudolconfirme, rufijok, 2155, bolCzi, hycel, JestemSuperLIKE, Simkowy_321, Nothick, Hussar, dzikuss9, KotnikSAMP, Eck0, Visteros, Cica, ArtixD, ddaro11, MikeRP, jadwiga, xSeLeCTx, Pozorny, Cham, Maks xds, MalyBrat, ciapaty697, Fortizek, zdybu, Wujek14, Warszawiak, R3genT, Thorche, TheEpicBlood, drevovsky, Real, rxkrxd, xB0HLANx, Szafa2023, Mizak, Ziemniaqu, pxwer, Borysovsky, loelk123, Nexisten, Anulator, oskiixx, klocki22, ospozarow997, rootcause, rowur, pmf998, arturo0204, act2k, Marihuana, Kierowca001, Imo, kojda21156, mruz, aE.Patryk, Jellonek, Taumiel, getlost, Sjutel, stqr, lnferno, BenzynaPB98_22, daksiu, Majkelos1221, gtd_dam1an, Amelia996, Fifa6827, Xenix, Nieznajomy003, Erthun, truckersonline, djserek2, MrKacu13, enderman, Kadzidełko, Patcreo, badkon, Karol2081
Wysłany: 2022-07-06, 13:24

rufijok

Na forum: 3685 dni
Nick w MP: [STK]Slasher

Piwa: 240

Respekt: 75,3

virustotal krzyczy ze trojan
brak bazy danych w zestawie
padaka, jeszcze zamek to ruszal to pewnie w ogole nie klika

Wysłany: 2022-07-06, 14:09

ProBaton

Emeryt GTA

Na forum: 3825 dni
Nick w MP: ProBaton

Piwa: 2756

"rufijok" napisał/a:

virustotal krzyczy ze trojan
brak bazy danych w zestawie
padaka, jeszcze zamek to ruszal to pewnie w ogole nie klika

Mo?e jeszcze mam wypisywa? sk?d co mo?na wyci?? do swojego skryptu.. xD
Bazy danych nie dodaj?, ?eby za chwil? co drugi lajk w pawn nie odpali? sobie tej mapki i za miesi?c odpali? jakiego? serwera. Zrobienie bazy to 15 minut czytania i tworzenia tabel w mysql nie jest to jakie? trudne. Po drugie trojan? Poka? mi dok?adnie jaki plik bo nic tam nie ma. Nie mam 16 lat, ?eby ludziom na komputery jakie? wirusy wysy?a? b?d?my powa?ni ;) I klika klika, wystarczy podpi?c pod baz? ogarn?c tabel? i ?miga ;)

Wysłany: 2022-07-06, 14:16

Sharewood

Na forum: 1451 dni

Piwa: 1

Respekt: 50

W sumie to by?o kwesti? czasu, a? kto? pu?ci to w net. Mo?e trafi si? sensowniejsza osoba, ni? zarz?d obecnego 'ptg' i wykorzysta te map? w prawid?owy spos?b.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
ProBaton
Wysłany: 2022-07-12, 23:29

Real

DEV, Graphics : qgaming.pl

Na forum: 4682 dni
Nick w MP: Real

Piwa: 7

Respekt: 100
Respekt: 100

Dzia?a! :o
W ko?cu b?d? m?g? by? w?a?cicielem PTGRP. Ponadto za nied?ugo pojawi si? forum bez bug?w (B?d? mie? bordowy nick w?a?ciciela :boli: ). Przy skrypcie pewnie wesprze mnie adi888.
Dzi?ki ProBaton!

Podpis

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
ProBaton, Warszawiak
Tagi: poland :: truck :: games
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » Mapy do SA-MP Odpowiedz do tematu