Witam! Jako ?e by?y serwer "Polski Serwer Przewozu", zosta? przeniesiony, postanowi?em napisa? nowy GM. Napisa?em to przez tydzie?, jest 2k linijek kodu, ?adnie wszystko i przejrzy?cie zrobione. SS'y nie s? po kolei. Z obiekt?w jest tylko baza kierowc?w w LV, bez pojazd?w. Map? udost?pniam, poniewa? ma kilka b??d?w, kt?re wypisz? ni?ej, g??wnie to brak ch?ci do pisania. Prosz? nie m?wi? ?e jest to przer?bka mapy Inferno, bo nie jest. GM przyda si? dla pocz?tkuj?cych w tym j?zyku, mo?na zacz?? pisa? sw?j serwer na tej mapie. GM daj? w PWN i AMX, scriptfiles wystarczy stworzy? tylko "Konta". Z plugin?w tylko sscanf.so/.dll.
--> B??dy <-- - Nie zapisuj? si? pieni?dze, oraz score.
- Prawdopodobnie by? b??d ?e silnik czasem gas? przy kilku osobach na serwerze, problem najprawdopodobniej zosta? naprawiony.
--> Frakcje<-- - Police Department (brak komend) - Emergency Department (brak komend) - National Army (brak komend) - Taxi Cab (brak komend) - Road Service (brak komend) - San News (brak komend)
--> Komendy Gracza <--
--> Komendy Admina <--
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
DOWNLOAD
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ostatnio zmieniony przez Iggy 2015-03-17, 16:31, w całości zmieniany 2 razy
No wiadomo, w?a?nie o to chodzi, ?e ja zaprzesta?em pisa? tak ok. w 60%, zreszt? jak wida?, plany by?y wielkie, ale mo?liwo?ci brak. Dzi?ki za opini?, ?e jest dobry, to s? dopiero moje "pocz?tki", w sumie siedz? ju? 2 lata, ale z du?ymi przerwami, wi?c my?l? ?e nie jest a? tak ?le.
Dzi?ki wielkie za info, zaraz wstawi? to na hostuje.
hmmm na jakiej podstawie pisa?e? tego GM? wydaje mi si? ?e na podstawie polskiego serwera przewozu kt?ry wystartowa? w 2011 roku potem przej?? t? map? m?j znajomy mam jeszcze do niego kontakt rzadko by?em w ostatnim czasie na gg ale je?li ty napisa?e? GMa na podstawie psp to raczej serwer si? rozlecia? po prostu znajomy nie mia? do tego czasu i ju? nie programuje w pawn
bo jak ostatnio si? co? pyta?em to pisa? ?e ju? nie programuje map itp