Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2023-06-30, 19:32

Artii

Mapper/Developer

Na forum: 1930 dni
Nick w MP: ZBYSIUZBONIEK

Piwa: 492

Respekt: 100

Link do profilu oszusta: https://gtao.pl/svtn,u,69255.htm
Nick/pseudonim oszusta: svt.n
Dane kontaktowe oszusta (GG, Discord itp.): iamsvtn ( DC )
Opis sytuacji: Wraz z wsp??w?a?cicielem zechcieli?my kupi? jak?? paczk? do MTA:SA, wsp??w?a?ciciel znalaz? ofert? satana do kupna CalmStory oraz innej paczki (nazwy nie pami?tam), wsp??w?a?ciciel (zorado) zapyta? satana, czy sprzedaje paczk? Casual RPG odpowiedzia?, ?e mo?e sprzeda?. Po ustaleniu ceny i dogadaniu paru fakt?w zap?aci?em mu przez paypal dla wi?kszego bezpiecze?stwa. Satan od pocz?tku otrzymania wp?aty zwleka? z przes?aniem paczki. Dzi? (30.06.2023) o godzinie 19:00 poinformowa?em go, ?e je?eli punkt 20:00 nie prze?le mi paczki, za kt?r? zap?aci?em, zg?osz? go na paypal oraz gtao odpisa? mi, ?e mog? go zg?asza?, bo na paypal jest napisane, ?e do 7 dni (sam to wpisa?em w tytule przelewu, ?e przelew mo?e trwa? do 7 dni).
Dowody: https://imgur.com/a/77T7Ofc

EDIT: Upowa?niam @psychol. do dyskusji pod tematem.

Ostatnio zmieniony przez Artii 2023-06-30, 22:34, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
psychol., borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 20:59

_jvneczek

Na forum: 4326 dni
Nick w MP: _jvneczek

Piwa: 3949

Respekt: 337,5
Respekt: 337,5Respekt: 337,5Respekt: 337,5

elo, skoro przelew idzie do 7dni, to poczekam do czasu zap?aty, nie zamierzam przed tym nic wysy?a?, pieni?dzy dalej nie otrzyma?em a otrzymam dopiero po tym czasie.
to logiczne ?e skoro wys?a?e? tak? opcj?, gdzie pieni?dze dostaje si? do 7dni, no to wiadome ?e nie wy?le tego od razu - nie zamierzam wysy?a? nic w ciemno i czeka? do 7dni, nie wiedz?c czy otrzymam zap?at?.

nawet na screenie twoim jest to napisane, ?e trwa to do 7 dni, wiec czekamy do 7dni, przyjda pieniadze to przyjdzie link do ciebie do pobrania i tyle

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:05

Artii

Mapper/Developer

@svt.n hajs zapewne ju? dosta?e? bo mia?em powiadomienie ?e trwa 24h a p?atno?? ma status Zako?czony
Cytat:

"(sam to wpisa?em w tytule przelewu, ?e przelew mo?e trwa? do 7 dni)"

potwierdzeniem cytatu jest to ?e zrobi?em liter?wk? daj?c na pocz?tku [ a na ko?cu ). poinformowa?em ci? ?e wybieram ten spos?b przelewu dla mego bezpiecze?stwa, nie mia?e? sprzeciwu co do tego a nawet napisa?e? ?e wy?lesz paczk? do 3 w nocy, hajs dosta?e? a ja paczki nie widz? i zapewne nigdy w ?yciu nie zobacz?...

Ostatnio zmieniony przez Artii 2023-06-30, 21:10, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:06

_jvneczek

"Artii" napisał/a:

@svt.n
Cytat:

no i do tylu dni poczekamy, tw?j b??d ?e wys?a?e? do 7dni, chcia?e? si? zabezpieczy? to musisz czeka?, z mojej strony nie jest to ?adne oszustwo, ja po mini?ciu czasu wy?l? to co mam i tyle :p

Podpis

Support Team: 04.10.2020 - 01.09.2020
Test Moderator: 03.05.2021 - 01.09.2021
Moderator: 01.09.2021 - 23.10.2021

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:15

Artii

Mapper/Developer

"svt.n" napisał/a:

"Artii" napisał/a:

@svt.n
Cytat:

no i do tylu dni poczekamy, tw?j b??d ?e wys?a?e? do 7dni, chcia?e? si? zabezpieczy? to musisz czeka?, z mojej strony nie jest to ?adne oszustwo, ja po mini?ciu czasu wy?l? to co mam i tyle :p

Je?eli zamawiasz co? w necie i pisz? ci ?e mo?liwa data dostawy to np. 30.06 a przychodzi 18.06 to te? czekasz do 30.06? powiem ci ?e masz cierpliwo?? ch?opie...

jest napisane ?e p?atno?? MO?E TRWA? DO 7 DNI LECZ NIE MUSI a hajs ju? wczoraj dosta?e? + piszesz ?e "chcia?e? si? zabezpieczy? to musisz czeka?" mam czeka? bo ty masz swoje widzimisi?? na dc napisa?e? mi ?e paczk? wy?lesz do 3:00 i nie wys?a?e?, i to nie jest oszustwo?

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:18

_jvneczek

"Artii" napisał/a:

@svt.n hajs zapewne ju? dosta?e? bo mia?em powiadomienie ?e trwa 24h a p?atno?? ma status Zako?czony
Cytat:

potwierdzeniem cytatu jest to ?e zrobi?em liter?wk? daj?c na pocz?tku [ a na ko?cu ). poinformowa?em ci? ?e wybieram ten spos?b przelewu dla mego bezpiecze?stwa, nie mia?e? sprzeciwu co do tego a nawet napisa?e? ?e wy?lesz paczk? do 3 w nocy, hajs dosta?e? a ja paczki nie widz? i zapewne nigdy w ?yciu nie zobacz?...

No w?a?nie nie dosta?em, napisa?em ?e wy?l? paczk? do 3 w nocy, cho? po wej?ciu na paypala zauwa?y?em ?e kasy nie ma, sam piszesz ?e do 7dni b?dzie, wi?c do 7dni poczekamy - zrobi?e? to dla twojego bezpiecze?stwa, no to twoim bezpiecze?stwem jest d?u?sze czekanie na to, ja te? dla bezpiecze?stwa czekam a? przyjd? pieni?dze.

Przyjd? to dostaniesz linka do pobrania i tyle w temacie, mi to r??nicy nie robi czy poczekam 7 dni czy ile, bo to ty jedynie sobie utrudniasz, a ja sprzeciwu nie mia?em i nie mam, bo i tak by?o to wiadome ?e dopiero paczke otrzymasz po tym jak otrzymam pieni?dze, p?ki ich nie dosta?em to nie ma paczki, proste.

Podpis

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:27

Artii

Mapper/Developer

"svt.n" napisał/a:

"Artii" napisał/a:

Cytat:

No w?a?nie nie dosta?em, napisa?em ?e wy?l? paczk? do 3 w nocy, cho? po wej?ciu na paypala zauwa?y?em ?e kasy nie ma, sam piszesz ?e do 7dni b?dzie, wi?c do 7dni poczekamy - zrobi?e? to dla twojego bezpiecze?stwa, no to twoim bezpiecze?stwem jest d?u?sze czekanie na to, ja te? dla bezpiecze?stwa czekam a? przyjd? pieni?dze.

Przyjd? to dostaniesz linka do pobrania i tyle w temacie, mi to r??nicy nie robi czy poczekam 7 dni czy ile, bo to ty jedynie sobie utrudniasz, a ja sprzeciwu nie mia?em i nie mam, bo i tak by?o to wiadome ?e dopiero paczke otrzymasz po tym jak otrzymam pieni?dze, p?ki ich nie dosta?em to nie ma paczki, proste.

Dobra, Mo?e i nie dosta?e? hajsu lub dosta?e? pewno?ci nie mam, lecz je?eli ju? ci ten hajs przyjdzie to ode?lij mi go a potwierdzenie na dc wy?lij, swoj? paczuszk? se mo?esz wsadzi? g??boko i szeroko. w tym momencie tylko tyle od ciebie oczekuje, je?eli hajs pojawi si? spowrotem na moim koncie to usun? wszelkie zg?oszenia tu czy tez na PP. no chyba ?e pieni??k?w ju? nie masz to inna sytuacja...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:29

_jvneczek

przyjdzie kasa, przyjdzie paczka i tyle, nie ma innej mozliwej opcji :) a zgloszenia mnie srednio interesuja, gdy mam dowody na to ze nie oszuka?em ci?, a jedynie to ?e ty jeste? g??bem kt?ry nie potrafi czyta?

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 21:39

Artii

Mapper/Developer

"svt.n" napisał/a:

przyjdzie kasa, przyjdzie paczka i tyle, nie ma innej mozliwej opcji :) a zgloszenia mnie srednio interesuja, gdy mam dowody na to ze nie oszuka?em ci?, a jedynie to ?e ty jeste? g??bem kt?ry nie potrafi czyta?

Z mojej strony wygl?da to tak ?e hajs dosta?e? i ju? go nie masz bo nie chcesz da? zwrotu, a paczk? nagle wy?lesz ?eby nie by?o ?e mnie oszuka?e?, kontakt z tob? jest jednostronny, trzeba do ciebie pisa? aby zainicjowa? jak?kolwiek rozmow? na temat p?atno?ci czy paczki, ani razu o nic nie zapyta?e? czy poinformowa?e? z w?asnej woli. Ja swoje oskar?enia pozostawiam takimi jakimi s?.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 22:03

_jvneczek

no nie chce da? zwrotu bo nie widz? sensu, za du?o czasu mi ju? zmarnowa?e?.
Nie mam 15 lat jak ty by nie mie? tyle kasy, zw?aszcza ?e to nie jest du?o xd
swoje napisa?em - przyjdzie kasa to dopiero bedzie paczka, czas nawet nie minal.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 22:08

Artii

Mapper/Developer

"svt.n" napisał/a:

swoje napisa?em - przyjdzie kasa to dopiero bedzie paczka, czas nawet nie minal.
M?wisz ?e szybciej jest wrzuci? paczk? na host do pobrania ni? przela? hajs? ?mieszny jeste?, informuj? tylko ?e jak dostan? "paczk?" w sekunde znajdzie si? ona na gtao...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 22:19

_jvneczek

"psychol." napisał/a:

"svt.n" napisał/a:

Zmarnowa? tw?j czas? Bo chcia?e? mu wcisn?? swoj? g?wno paczk? kt?ra jest przerobionym Prime kt?ry sam by? jak mi kiedy? wspomina?e? na priv na Githubie. ?adnie xD

byczq, ja mu nic nie wciskalem, on sam do mnie napisa? jak i wypisywa? do kilkudziesi?ciu os?b o paczke, chcia? to kupi? to co chcia? i tyle, mnie nie interesuje reszta.
Chcia? kupi? to co pokaza? ?e chce kupi?, to jego wyb?r i jego sprawa jak i ewentualny problem.
Nie wypowiadaj si? jak nie jeste? w to kompletnie zamieszany, czerwoni to rozpatrz?:)

Podpis

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-06-30, 22:27

Artii

Mapper/Developer

"psychol." napisał/a:

"svt.n" napisał/a:

"psychol." napisał/a:

"svt.n" napisał/a:

Zmarnowa? tw?j czas? Bo chcia?e? mu wcisn?? swoj? g?wno paczk? kt?ra jest przerobionym Prime kt?ry sam by? jak mi kiedy? wspomina?e? na priv na Githubie. ?adnie xD

byczq, ja mu nic nie wciskalem, on sam do mnie napisa? jak i wypisywa? do kilkudziesi?ciu os?b o paczke, chcia? to kupi? to co chcia? i tyle, mnie nie interesuje reszta.
Chcia? kupi? to co pokaza? ?e chce kupi?, to jego wyb?r i jego sprawa jak i ewentualny problem.
Nie wypowiadaj si? jak nie jeste? w to kompletnie zamieszany, czerwoni to rozpatrz?:)

m?j b??d, my?la?em ?e sam mu zaproponowa?e? t? paczk? i powiedzia?e? ?e jest autorska, ale skoro nie wspomnia?e? ?e jest autorska to jest tylko i wy?acznie jego b??d

satan dyskutuj?c tutaj ju? tracisz czas, najlepiej by by?o gdyby? zwr?ci? hajs i potwierdzenie na dc mi wys?a? (oraz poszuka? sobi? innej osoby na kt?rej zarobisz) . Zg?oszenie od razu by znik?o.

[ Dodano: 2023-06-30, 22:40 ]
Pami?taj tylko ?e pieni?dze zawsze mo?na zarobi? a zaufania nie...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-07-01, 14:02

Dawidos.

Vice Admin

Na forum: 3584 dni
SPONSOR
Nick w MP: Dawidos

Piwa: 288

Respekt: 475,3
Respekt: 475,3

Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
Artii, nie dziwnym jest fakt, ?e otrzymujesz produkt, w tym przypadku produkt wirtualny, gdy sprzedawca otrzyma stosown? zap?at?. Wybra?e? tak? opcj? p?atno?ci, kt?ra nie dawa?a gwarancji, ?e sprzedaj?cy otrzyma stosown? zap?at? pomimo wys?ania produktu wirtualnego. Artii i svt.n Wasza rozmowa odno?nie warunk?w transakcyjnych no by?a nieco chaotyczna st?d mo?na mie? w?tpliwo?ci co do ostatecznego kszta?tu warunk?w.

Artii je?li svt.n otrzyma wp?at? na swoje konto ma Ciebie i Nas administracj? w tym temacie niezw?ocznie powiadomi? o tym fakcie wstawiaj?c odpowiednio ocenzurowany screenshot. Nast?pnie sprzedaj?cy gamemode powinien przes?a? niezw?ocznie rzeczon? paczk? Tobie, powinien o tym Nas administracj? powiadomi? w tym temacie stosownym dowodem w postaci screenshotu.

Artii prosz? aby? wstawi? potwierdzenie r?wnie? otrzymania paczki w postaci jakiego? screenshotu. Widzia?em, ?e wybra?e? opcj? przelewu za towary lub us?ugi do 7 dni. svt.n nie oznacza to, ?e masz wys?a? produkt r?wno za 7 dni, a do 7 dni, a powiniene? to wykona? najlepiej niezw?ocznie, gdy otrzymasz wp?at?.

Reasumuj?c prosz? Artii i svt.n prosz? o potwierdzenie zako?czenia transakcji w tym temacie. Nie dostrzegam w tym przypadku, aby szczeg?lnie kt?ra? ze stron pragn??a oszuka? drug? stron? i vice versa.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2023-07-01, 15:07

Artii

Mapper/Developer

"Dawidos." napisał/a:

Artii, nie dziwnym jest fakt, ?e otrzymujesz produkt, w tym przypadku produkt wirtualny, gdy sprzedawca otrzyma stosown? zap?at?. Wybra?e? tak? opcj? p?atno?ci, kt?ra nie dawa?a gwarancji, ?e sprzedaj?cy otrzyma stosown? zap?at? pomimo wys?ania produktu wirtualnego. Artii i svt.n Wasza rozmowa odno?nie warunk?w transakcyjnych no by?a nieco chaotyczna st?d mo?na mie? w?tpliwo?ci co do ostatecznego kszta?tu warunk?w.

Artii je?li svt.n otrzyma wp?at? na swoje konto ma Ciebie i Nas administracj? w tym temacie niezw?ocznie powiadomi? o tym fakcie wstawiaj?c odpowiednio ocenzurowany screenshot. Nast?pnie sprzedaj?cy gamemode powinien przes?a? niezw?ocznie rzeczon? paczk? Tobie, powinien o tym Nas administracj? powiadomi? w tym temacie stosownym dowodem w postaci screenshotu.

Artii prosz? aby? wstawi? potwierdzenie r?wnie? otrzymania paczki w postaci jakiego? screenshotu. Widzia?em, ?e wybra?e? opcj? przelewu za towary lub us?ugi do 7 dni. svt.n nie oznacza to, ?e masz wys?a? produkt r?wno za 7 dni, a do 7 dni, a powiniene? to wykona? najlepiej niezw?ocznie, gdy otrzymasz wp?at?.

Reasumuj?c prosz? Artii i svt.n prosz? o potwierdzenie zako?czenia transakcji w tym temacie. Nie dostrzegam w tym przypadku, aby szczeg?lnie kt?ra? ze stron pragn??a oszuka? drug? stron? i vice versa.

Dobra je?eli otrzymam paczk? to prze?l? dow?d. Lecz chcia?bym jedynie doda? ?e podczas realizowania przelewu dosta?em informacj? ?e w ciagu 24h wp?at dojdzie do sprzedawcy, 24h min??o w ten czwartek ( 29.06.2023 ) a status wp?aty mam zako?czony...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Tagi: zgłoszenie :: svt.n
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » GIEŁDA » GIEŁDA - SKARGI Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi