Witam, mam pseudola, i szukam pomocy, poniewa? jest on zabezpieczony (tzn. wzorowa?em si? r??nymi poradnikami na gtao) i nie wiem co mog? jeszcze zrobi? poniewa?, ka?dego dnia gdy wchodz? na serwer jest on rozwalony, lub kto? go pr?buje rozwali?, jest to troche wkurzaj?ce , przecie? robi? ten serwer dla siebie i dla graczy kt?rzy na nim graj?, a nie dla pieni?dzy czy co?, co z?ego robi?, ?e mi serwer rozwalaj?? Wi?c prosz? o jak?? pomoc w zabezpieczeniu mojego pseudola.
Ps. mam gamemode your adventure z bodaj?e 2015 lub 2016 roku,
moze znacie jakies nazwy map ktore zagrazaja serwerowi i moglbym je wylaczyc
i usunac, albo cos mozecie doradzic prosze! nagradzam
konoszovsky, Je?eli masz GM Its'a to radz? Ci nawet nie stawia? na nim serwera ma bardzo du?o ukrytych komend w sobie, nie ma co si? bawi? w usuwanie komend do Hakowania strata czasu. Polecam GM PYS 3.0 chyba najlepszy na te Pseudole
Na moje zb?dny post, gm itsa jest dobry na pseudole, kody w nim stosowane wg. polubi? nawet pocz?tkuj?cy, poniewa? jest te? tam du?a cz??? kod?w z moich pocz?tk?w lua, a w dodatku kod jest czytelny.
Je?li chodzi o ostatni? udost?pnion? wersj? itsa, jest tylko komenda /makumba, o kt?rej powiedzia?em marcinowi i poprosi?em o umieszczenie takiej notki w poscie.
Natomiast je?li chodzi o starsze wersje z haniami, to backdoory mo?na znale?? w zasobie panelu admina (/sruasdasdasdka i podobne), ogrpg-core (/hania).
Nale?y te? pami?ta? ?eby nie udost?pnia? guieditora graczom.
Podpis
Osiągnięcia:
- wygrana w konkursie LUA (kat. średnia) - 05.02.18
- 150 reputacji - 06.02.18
- 100 postów - 06.02.18