Wgrywam sobie skrypty z paczki panelem admina klikaj?c "start" na skrypcie w panelu admina. Odpalam wszystkie skrypty z paczki opr?cz "runecode" po czym jak wyl?cze serwer na stronie hostingu i w??cze go z powrotem to owe skrypty znikaj? robi si? czarny ekran i musze wszystkie od nowa wgrywa?. Czy powiesz mi jak to naprawic?
Wgra?em sobie paczk? Directa i wgra?em tam z 60 skryptow i zlagowa? mi sie panel admina to poszed?em i wylaczylem serwer na stronie aby odnowic acl i jak pozniej odnowilem i wszed?em na serwer to nie by?o zadnego skryptu wgranego. Tak jakby reset skryptow byl. Konta zosta?y a skrypty sie zresetowa?y albo nie wiem co. Jak wgram skrypty i moge sobie chodzi? po mapie i wgrywam skrypty i znowu jak wy??cze go na stronce i w??cze wejde i skryptow nie ma i czarny ekran si? pojawia.
Szukaj bazy w w?tku z paczk? na forum. Je?li do zak?adania konta wykorzystujesz w skrypcie baz? danych MySQL, to bez odpowiednich kolumn i baz nie stworzysz konta i nie b?dzie m?g? si? p??niej zalogowa?. Skrypt nie b?dzie mia? z czego czerpa? danych, ani gdzie je zapisa?.