Karollos, jak dziwnie? Ja tam z tego korzysta?em i wszystko by?o okej, z tego co pami?tam to wsiada si? do pojazdu i za pomoc? strza?ek i komend ustawiasz obiekt, komend? zmieniasz na jakiej wielko?ci (X, Y, Z) ma by? zmieniane po?o?enie obiektu za pomoc? strza?ek.
W sumie to nie korzystalem z tego wczesniej nawet ale po cmd wida?, ?e trzeba parametry wpisa? xd i dodatkowo gdy uruchomie i wpisz? /vattach [ID obiektu] to mam do wyboru albo "save" albo "new" gdy wybiore to lub to nic sie nie dzieje i tak w k??ko ;/ Sscanf mam i zcmd tez
Karollos, no to nie korzysta?e?, a ju? z miejsca skre?lasz ten skrypt. Nic tam nie trzeba podawa?, jedynie ID obiektu. Pobierz ten skrypt, przekompiluj i uruchom na swoim serwerze, powinno dzia?a?.
No ju? jak napisa?em pobra?em go i po wpisaniu /vattach [idjakies] wyskakuje do wyboru 'new' lub 'save' co bym nie kliknal to zadnej reakcji xd i tak w kolko