Pobra?em sobie serwer gta sa mp 0.1b i chcia?em zainstalowa? w filescripts np. as admin skonfigurowa?em ale nie pisa?o ?e jest zainstalowany as-admin (nie dzia?a? na serwerze) chyba dobrze robie bo w wersji 2.2 mp wklei?em sobie as admin do filescripts i skonfigurowa?em wszystko dobrze dzia?a?o nie wiem czemu na wersji 0.1b nie dzia?aj? skrypty???
a z T?D pobra?em serwer pod Windowsa gta sa mp 0.1b ten na samym dole serwer do pobrania 1.81 MB.
ps. zale?y mi postawi? serwer na mp 0.1b bo na 2.2 nikt nie wchodzi? na serw.
mo?e wiecie z sk?d mo?na jeszcze pobra? serwery 0.1b z filescripts ,gamemode itd. ale chodzi mi oto ?eby skrypty dzia?a?y... prosz? o linki
Jak serwer 0.1b ze skryptami b?dzie dzia?a? stawiam
?ci?gn??em sobie serwer z T?D ten na samym dole 1.81MB odpali?em serwer dzia?a ale chcia?em sobie doda? do serwera ASadmin wsadzi?em wi?c plik as admin do filterscripts skonfigurowa?em serwer ale w samp-server na czarnym tle nie pisa?o ***AS*** wi?c chyba to nie dzia?a wesz?em do gry sprawdzi?em czy dzia?a as admin i okaza?o si? ?e nie to oco chodzi jak mam zainstalowa? te skrypty mo?e kto? mi powie jak by zainstalowa? te skrypty? to jest serwer pod windows sa m-p 0.1b
PS. W wersji sa mp 2.2 robi?em tak samo (czyli skrypty wgrywa?em do folderu filescripts, konfigurowa?em serwer z skryptami naciskaj?c [samp-server] i skrypty dzia?a?y...) A wersji sa mp 0.1b nie dzia?aj? Prosz? o pomoc mo?e to ten serwer jest z?y jak co? prosz? poda? linki do serwer?w 0.1b za rozwi?zanie problemu stawiam Z G?RY DZI?KUJE!
Bo widocznie wgra?e? now? wersje AS'a dzia?a ona pod nowszymi wersjami sampa poszukaj wersje 2.21 (chyba xd) na pewno zadzia?a zaraz ci gdzies go wrzuce
// Prosze ten napewno zadzia?a pod 0.1b
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
// a tutaj ca?y serwer z mapami LS~DM 1.0 i LV~DM 2.1 i innymi mapami, z ASem i wszystkimi skinami w wybiera?ce W??czasz i grasz
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Teraz ju? chyba sie wszyscy Pawnerzy przerzucili na 0.2.2 wi?c trudno ju? co? znale?? co by zadzia?a?o pod 0.1b a co do tych kolczatek to nie jestem pewny spr?buj
To przerzu? si? na wersj? 0.2.2 wymy?l jak?? fajn? reklam? zareklamuj si? na jakich? forach itp to pewnie wi?cej ludzi b?dziesz mia?, je?li nie to musisz sie liczy? z tym ?e na wersji 0.1b nie du?o skrypt?w dzia?a...