|
Wysłany: 2015-12-02, 15:08
|
|
Versuzzz

Nick w MP: Versuzzz
|
|
|
|
Witam!
Chcia?bym Wam przedstawi? System prac By Stw0reK, kt?ry napisa?em z nud?w System prac mia? przypomina? ten z serwer?w typu tokyo.
Do podanych ju? prac typu: fbi, policjan, medyk, stra?ak itp. zosta?a dodana praca dziwki
Komendy skyptu:
/medyk
/swat
/taksowkarz
/policjant
/strazak
/robotnik
/fbi
/wojak
/listonosz
/dziwka
/prostytutka - wzywamy prostytutk?
/praca
/autor
SS:
I to tyle, dzi?kuje za pobranie skryptu
Dowloand:
http://hostuje.net/file.p...2bfe7750d760e35
[/i][/b][/hide]
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2016-02-09, 01:37
|
|
SyNTheTiC
Były Pawner

Nick w MP: FatalErroR
Piwa: 743
|
|
|
|
Ehhhh odnosz? wra?enie ze skopiowales to z tokyo te same napisy itd z tego co wiem niejaki Stw0rku jeste? z?odziejem i pseudo pawnerem kt?ry ukrad? mape PSS ten no-edit xD Potem odpaliles ja na swoim serwerze ale nie mia?e? graczy i uruchamiales Rak sampy
|
Podpis
[you] Wolę Respekt Zamiast Piw
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2016-02-16, 22:56
|
|
Versuzzz

Nick w MP: Versuzzz
|
|
|
|
Hm ukrad?em? Niby po co mia?em ukra?? serwer Tokyo kt?rego pe?no w internecie, a po za tym ten gm pss nie by? nawet porz?dnie edytowany, a niejaki Demon, kt?ry "niby' go postawi? nie umia? go nawet skompilowac ;_; Nie trudno jest pobrac serwer z internetu - ja owszem pobra?em, ale Tokyo i go edytowa?em, a ?e nie jaki Demon zauwa?y? podobienstwo serwerach to juz nie moja sprawa...
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2016-03-23, 13:58
|
|
Adrianek1

Nick w MP: Forcer
Piwa: 1434
|
|
|
|
A co to za trudnosc dodac napis na czacie gui i teleport i zmiane skina po co wgl ten skrypt komus jak tu nic sie nie dzieje. Jeszcze jakby te sluzby mialy jakies zadania do zrobienia to ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Tagi: skrypt :: system :: pracy :: stw0rek |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|