Witam, dzi? udost?pni? wam interakcj? z serwera sunnyRPG v2/3.
Autorem interakcji jestem ja, pisa?em j? na star? edycj? serwera sunnyRPG v2, kod co prawda nie jest zbyt optymalny poniewa? wtedy by?em na etapie "nauki lua", bodaj?e z serverside jest wysadzanie pasa?er?w tylko z jakiej? innej interakcji.
Autorem grafiki jest Jeff, co si? z tym wi??e? O u?ywanie grafik musicie zapyta? Jeffa we w?asnej osobie.
Wszelkie b??dy w skrypcie zg?aszajcie, poprawi? je.
Zasobu samego w sobie mo?ecie u?ywa? do woli, tylko chcia?bym aby autor zosta? w notce skryptu.
R?bcie co chcecie z t? grafik?, mnie to nie obchodzi i tak ju? w MTA nie gram
A je?li chodzi to ?e ta interakcja jest du?a, taka mia?a by?. Mo?e te? by? przez to ?e jest ma?a rozdzielczo?? monitora.
Co do kodu nie widzia?em i znaj?c twoje mo?liwo?ci, nie licze na co? bombowego. Zapewne skrypt napisany prost? podstaw?. Ale tak czy owak soczyste piwko od kogo? dla ciebie si? nale?y. Co do gui, jest wr?cz wstr?tne i a? oczy krwawi?. No c?? gratulacje.
Podpis
- Na forum pomagam na miarę swoich możliwości, oraz bezpłatnie.
- Jeżeli potrzebujesz pomocy, pisz do mnie w prywatnej wiadomości, pomoc uzyskasz szybciej.
Współpraca - [email protected]