Polega on na tym ze gracze g?osuj? na respawn poprzez komend? /vote. Gdy uzbiera si? po?owa serwera chc?cych respawn, wtedy on nast?pi. Czyli je?eli na serwerze jest 14 os?b i 7 zag?osuje wtedy wszystkie nie u?ywane pojazdy wr?c? na miejsce spawnu. Gdy na serwerze jest 1 osoba wtedy /vote nie dzia?a.
Komendy:
/vote - g?osujesz na respawn.
Download:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Prawa:
1. Zezwalam na wklejanie do mapek oraz dodawanie na serwer.
2. Zabraniam zmiany autora oraz udost?pniani na innych forach.
DZI?KUJ? I ZAPRASZAM DO POBIERANIA.
Podpis
NIE POMAGAM NA GG! NIE PISAĆ W TYCH SPRAWACH GDYŻ OD RAZU BLOKUJĘ
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-05-11, 15:36, w całości zmieniany 2 razy
up@ Zmy?lak we? si? ku*wa zamknij.
On zrobi? skrypt jak umie a ty zawsze si? czepiasz wszystkiego.
W?a?nie nam pokaza?e? jakim jeste? idiot? bo nikomu nie dajesz szansy aby si? nauczy?.
Nie mam z tob? zamiaru dyskutowa? bo ja i tak mam racje a ty nie minusie.
Ale on ma prawo je napisa? Nie mam zamiaru?, go broni?, ale chyba ka?dy mo?e napisa?, co o danym skrypcie my?li? Mo?e przesadzi?, nie doceni? tego, ?e si? dopiero uczysz pawn..
Ja osobi?cie do skryptu nic nie mam, ciekawe wykonanie
Mater, nie... ja po prostu nie chce jego komentarzy na temat moich skrypt?w Od czasu jak mnie oszuka? uwzi?? si? na mnie i mam ju? do?? tego dziecka...
Podpis
NIE POMAGAM NA GG! NIE PISAĆ W TYCH SPRAWACH GDYŻ OD RAZU BLOKUJĘ
william, Zmyslak, ma racje... Poza tym
Ja twoich r?wnie? sobie nie ?ycz?..
To pytanie odno?i?o sie do mnie, i z niego wnioskuje ?e jestem deb.ilem...(Sory na ominiecie cenzury) Mater, Zmyslak, nie przesadzi?
Podpis
Ostatnio zmieniony przez kurczak1324 2011-10-18, 16:42, w całości zmieniany 1 raz