Witam, jestem osob? pocz?tkuj?c? w lua dlatego ten skrypt wygl?da jak wygl?da jeden wielki syf w kodzie Co do samego panelu uczy?em si? jak co dzia?a na panelach wystawionych na tym forum, wiem ?e s? r??ne rozwi?zania jak co zrobi? dlatego nie hejtujcie ?e kod jest skopiowany od kogo? g??wnie mam na my?li panel Monia. Sam wszystko robi?em, tylko ?e wcze?niej bawi?em si? jego panelem dodaj?c usuwaj?c i testuj?c co si? stanie gdyby... Co do kamery przelatuj?cej jeszcze tego dobrze nie ogarniam ale pracuj? nad tym jak sam co? wykombinuj? to z pewno?ci? pode?l?.
Co do panelu mam taki problem poniewa? gdy wejdzie si? na serwer nie wiem czemu pojawia si? czat, dopiero jak zresetuj? skrypt gdy jestem na serwerze czat znika jak nale?y.
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Hmm? Znaczy no gdy resource wystartuje to jest showChat(false) a gdy ju? si? zalogujemy to jest wtedy true, ale o to chodzi ?e gdy wejdziemy na serwer ten czat si? pokazuje mo?liwe ?e co? pomiesza?em