Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2025-08-13, 17:02

SuperMan.

Firefighter

Na forum: 3800 dni
Nick w MP: LORDG

Piwa: 3842

Respekt: 62,5

Ostrzeżeń: 60%
Siema!

Twój pseudol boryka się z problemem znalezienia i złożenia pasującej do siebie paczki radiowozów dla SAPD? Nie martw się, wychodzę do ciebie z paczką skompletowaną z radiowozów dostępnych wiele lat w internecie oraz przerobionych pod standardy low-poly i pojazdów w GTA:SA.

Paczka została przygotowana i przerobiona przeze mnie oraz mojego znajomego z którym robiliśmy ją wtedy na tonący już serwer Solaris RPG którego właściciele nie zdążyli przed otwarciem serwera zlecić modelerom wykonania radiowozów a zarząd frakcji domagał się startu podstawowych czynności chociażby patroli.

Paczka została skompletowana jak już wspomniałem z modeli dostępnych w internecie a każdy z modeli został zmodernizowany o usunięcie niepotrzebnych dodatków, zmianę belki na interaktywną i jednakową czy przekształcenie poniektórych rzeczy z high-quality na low-poly.

Każdy pojazd posiada dodatkowo warianty które rozdzielają push-bary więc możecie sobie wybrać czy dany pojazd ma posiadać pushbara, czy nie. Z tego co pamiętam, laweta była znakowana na policyjną wersję przez mojego znajomego a jest zrobiona na bazie cywilnego modelu lawety. Każdy pojazd posiada interaktywną belkę więc nie musicie kombinować w sireneditorze a wystarczy dodać skrypt na przeskakujące światła aby oświetlenie działało poprawnie.

SS: https://imgur.com/a/XFkVKf6

Kosztem jednego browarka możecie wzbogacić swojego pseudola o pasujące do siebie i gotowe radiowozy. Żaden z autorów modeli nigdzie nie zastrzegł prawa do dalszego rozsyłania bądź przerabiania ich na swoje potrzeby.

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Skiny: https://gtao.pl/%3Cfont-colorff3333%3Emodel%3C-font%3E-skin-pack-sapd-vt146104.htm

Autor modeli oryginalnych: underground i nguyen1211 przerobki wykonalem ja wraz z kolega

Ostatnio zmieniony przez SuperMan. 2025-08-15, 16:05, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 59 piw(a):
lr34, visof, Kubix91, krixpl, samoku3, MlodyRafonix, Nieznajomy23, TryHard, x01, OponaMarekPodz, Kazikzs, Lisencjusz, Pan_Zapalka, Xyq, RemekZwanyCJ, WesleyJR, Andrzej22, daniofordon, CJ_O, verva, dominator690, kszakowaty, zlomcio21, Stormik, killer02, E46_jaro, chillserek, bakardi, BasteeK, Adim129_Fast, Popeye1337, ItzHaze, Squbanyy_420, HSpolish, Megann, TOPLik, Kuxa_1312, Nieznajomy_215, Dawid1998, mireklolek11, Chasd, czarnykoliat123, Piegusek, Maciek25, Slawek2132, TheNejk, KacperP25, ses123, kapsel67xyz, WujekDominiX, Belmondoss, Anonim21, adri4n3k_svczko, pcs12, S3vi, klauren, AnalGus, Barney4444, mielony_dzony
Tagi: paczka :: radiowozów
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA Odpowiedz do tematu