Elo wszystkim mam taki problem
Gdy stawiam serwer to ja mog? na nim grac ale nikt inny nie morze na niego wej?? krotko m?wi?c wogole go nie znajduje czyta?em na forum o takich przypadkach ale na wszystkich jest ten sam problem wewn?trzne IP a ja mam zewn?trze co jest nie tak .Kiedy? mog?em stawia? serwer a teraz ju? nie:/ POMOCY!!!!!!!! Oczywi?cie :piwo: za POMOC :piwo: :piwo: [color=orange][/color][shadow=red][/shadow][glow=yellow][/glow]
lanmode 0 - je?li chcesz gra? tylko przez sie? lokaln? ustaw to na 1 je?eli nie to na 0
Je?li chcesz ?eby by?y wy?wietlane informacje serwera ustaw to na 1 je?eli nie to na 0
Je?eli nie zadzia?a to z ip masz problem sciagnij hamachi i sprawdz jak bedzie wida? koleg? serwer na hamachi to znaczy ze juz nie mozesz postawi? serwera
[ Dodano: 2008-10-02, 16:37 ]
a jak przeinstalowac kompa i neta??
[ Dodano: 2008-10-03, 18:48 ]
nie da sie
[ Dodano: 2009-03-14, 21:18 ]
Elo problem znowu powr?ci? tyle ze jak w??cz? programik SA-MP i klikn? connect to pokazuje si? klepsydra i znika nawet si? gra nie w??cza