[PROJEKT] Tworzymy nową jakość na scenie MTA RolePlay – poszukujemy ekipy!
Cześć!
Od dłuższego czasu obserwuję obecną scenę MTA RolePlay i doszedłem do wniosku, że brakuje projektu, który byłby tworzony z pasją, pomysłem i przede wszystkim z myślą o graczach. Obecnie istniejące serwery mają swoje problemy – począwszy od organizacji, przez podejście administracji, aż po niewielką ilość rozwiniętych frakcji, biznesów czy ciekawych systemów. Dlatego postanowiłem rozpocząć budowę czegoś znacznie większego. Nie zależy mi na szybkim starcie. Zależy mi na stworzeniu serwera dopracowanego w każdym szczególe, na którym zarówno administracja, jak i gracze będą chcieli spędzać swój czas. Projekt ma być rozwijany etapami, bez pośpiechu i bez wypuszczania niedokończonych rozwiązań.
Poszukuję osób na stanowiska:
- 🎨 Graficy (logo, interfejsy, identyfikacja wizualna)
- 🗺️ Mapperzy
- 💻 Programiści Lua
- 🧱 Modelerzy (obiekty, pojazdy, tekstury)
- 💰 Sponsorzy projektu
Sponsorzy
Osoby, które zdecydują się wesprzeć projekt finansowo, po starcie serwera oraz osiągnięciu pierwszych przychodów
będą otrzymywały ustalone wcześniej wypłaty z zysków projektu. Wszystkie szczegóły będą omawiane indywidualnie.
Co planuję?
- Rozbudowane frakcje.
- Realistyczny system biznesów.
- Unikalne systemy tworzone od podstaw.
- Wysokiej jakości mapę i modele.
- Profesjonalną administrację.
- Rozgrywkę nastawioną na prawdziwy RolePlay, a nie bezmyślne strzelaniny.
- Stały rozwój serwera po premierze.
Nie chcę tworzyć kolejnego serwera, który zniknie po kilku miesiącach. Chcę zbudować projekt, który będzie kojarzył się z wysoką jakością i dobrą atmosferą, a gracze będą wracać na niego każdego dnia. Jeżeli masz doświadczenie, chcesz współtworzyć coś dużego lub po prostu masz chęć dołączyć do ambitnego projektu – napisz do mnie w wiadomości prywatnej lub odpowiedz pod tematem. Razem możemy stworzyć serwer, który wyznaczy nowy poziom na polskiej scenie MTA RolePlay.
Kontakt Discord:
qertcik / xQert