witam potrzebuje aby?cie dali mi kod na znacznik paliwa taki jak jest tu. Kod to oznacza to "LD_POKE:cd9s" - wiem ze to od innego ale w??snie paliwa ni eznam
i mam pytanie jak zrobi? taki o to licznik mianowicie chodzi o kod ko?a i jak zrobi? aby w ?rodku by?o przezroczyste a jego obram?wki w?asnie takie jak tu.
Znacznik paliwa to chodzi o t? kontrolk? paliwa nie pasek
Pimpek2, takich rzeczy w SAMP nie zrobisz, identycznych oczywi?cie. Mo?esz np. zrobi? Text Draw, u?ywaj?c funkcji SetPrevievModel i ustawi? tam dystrybutor paliwa i to b?dzie jako ta kontrolka paliwa. Co do ko?owego licznika to musia?by? co? kombinowa? z Text Drawami.
I czy da sie zrobi? wygl?d ?wiate??:
Chodzi o tak? kontrolk? jak w realu
i czy da?o by si? zrobi? jaki? klucz (najlepiej z?oty). Bez wgrywania jakich? plik?w.
z g?ry dzi?kuj? za odpowiedzi.
Musia?by? sam najpierw ikony zrobi? jak ju? ?eby podobny mie? textdraw i podmieni? w plikach oraz stworzy? wszystko w programie Ipleomax textdraw Editor
1. wida? box
2. klikam pod napis ssss i dzia?a textdraw
3. chodzi o to ze nie funkcjonuje tak jak powinien a to tylko ten kod tak robi reszte na 100% mam dobrze
dobra boxa schowa?o ale:
nadal od zaczynaj?cego si? Sssss
w d?l i do prawego dolnego rogu moge klikac a od Ssss do lewego dolnego rogu i g?rnego lewego i prawego nie moge. A powinno byc tak ze moge jedynie na tym Ssssss
z g?ry dzi?kuj? za pomoc