Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2008-08-13, 12:49

Barto14

Na forum: 6609 dni

Respekt: 50

Niewiem czy w dobrym dziale pisze ale napisze kto mi pomoze z tym no-ip.pl bo ja tego nie mog? zrozumie? jak to ma niby dzia?a? ja mam wew i zmienne IP za pomoc stawiam :piwo:

Ostatnio zmieniony przez Barto14 2008-08-14, 08:59, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2008-08-13, 13:17

Lukasz007

Na forum: 6868 dni

Piwa: 1482

Respekt: 52,7

Prosz? zmieni? nazw? tematu ;)

Wysłany: 2008-08-27, 09:47

Barto14

Na forum: 6609 dni

to co kto? mi pomoze???

Wysłany: 2008-08-27, 09:50

cFG

Taki sobie config.

Na forum: 6638 dni

Piwa: 576

Ostrzeżeń: 100%
Co ty tutaj nie rozumiesz? :x

Kod:

[Opis przyk?adowej instalacji klienta No-IP pod Linuxem (opis dotyczy wersji 1.1 klienta)]

Ze strony No-IP nale?y pobra? plik no-ip-client.tgz - wersje pod Linuxa. Instalacje na systemie za?atwi polecenie

tar xfvz no-ip-client.tgz -C /usr/local/bin

Odpakowane zostan? dwie wersje programu - jedna o nazwie 'no-ip-client' jest wersj? skompilowan? dynamicznie, wymaga bibliotek systemowych. W przypadku problem?w z uruchomieniem wersji dynamicznej dostarczana jest r?wnie? wersja statyczna. Plik nazywa sie 'noip.client-static', ta wersja powinna dzia?a? nawet z najstarszymi wersjami dystrybucji Linuxa.

Prawid?owe wykonanie programu ma posta?:

/usr/local/bin/noip.client -u uzytkownik -p haslo -d domena

- takie uruchomienie jednorazowo wy?le pakiet aktualizuj?cy domen? do systemu No-Ip. To posta? wykonania zalecana do uruchamiania z systemu 'cron'.

Mo?na r?wnie? uruchomi? program w poni?szy spos?b, program wtedy zostanie w pami?ci i b?dzie aktualizowa? si? sam, co N minut. Minimalna warto?? czasu N to 5 minut.

/usr/local/bin/noip.client -u u?ytkownik -p has?o -d domena -b N

Odpowiednie po??dane wykonanie programu nale?y umie?ci? w plikach startowych, najcz??ciej to b?dzie /etc/rc.d/rc.local, lub podobnie w zale?no?ci od dystrybucji.

Opis argument?w programu uzyskamy r?wnie? uruchamiaj?c go bez ?adnych parametr?w.

Wysłany: 2008-08-28, 19:22

NeMoO

Na forum: 6580 dni

Piwa: 57

http://www.gtaonline.pl/3196.htm?

Szukanie nie boli. Nawet nie trzeba wchodzi? na Google.pl, wystarczy klikn?? na taki przycisk SZUKAJ na g?rze forum. Tam wpisujesz no-ip i masz kilkana?cie temat?w o no-ip. Nast?pnym razem u?ywaj szukajki!

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi