Powiem ci tak, je?eli a? tak BARDZO ci na tym zale?y zr?b reinstal systemu (pot. Format) powinno to zmieni? serial twojego komputera chod? nie zawsze to dzia?a, u?y? tego mo?esz oczywi?cie tylko wtedy kiedy chcesz si? zarejestrowa? jeszcze raz na serwerze, swojego konta nie odzyskasz
ehhh te nabijanie post?w WCALE nie rozumiesz o co chodzi danej osobie ale no tak trzeba pokazac jakim si? jest "zar?bistym" znawc?, format nie zmieni serialu bo chyba podczas formatu i tak mamy ten sam dysk co mieli?my wiec serial te? ten sam, a pozatym gracz ma GLOBAL bana a nie na jakim? pseudolu.
Da si? omin?? bana MTA. Wy??czasz internet, reinstalujesz MTA, odpalasz MTA, w??czasz internet. Za ka?dym razem tak samo trzeba robi?, jak ja mia?em bana to mi usun??o(to by?o jako? rok temu). Tak og?lnie jest jaki? plik od ban?w w MTA kt?ry przy w??czeniu MTA si? aktualizuje.
nie wiem co banuje global ban ale zak?adam ?e serial /i IP, mysle ze jest tez cos takiego ze zaleznie od tego jak wyglada serial to zostaje zrobiony uid MTA i po jego zbanowaniu nawet zmiana MTA nie podziala. Nie wiem czy cos takiego jest bo nikt o tym nie mowi. Bylo chyba cos na forum jak zmienic serial ale nie wiem czy to dziala.