Cze??,
jestem nowym w tej dziedzinie, staram si? dzia?a? bez pomocy, lecz w tej sytuacji potrzebuje lekkiej pomocy. Przeszuka?em po?ow? internetu, pewnie co? omin??em, ale nie znalaz?em odpowiedzi. Problem mam z funkcjami, a dok?adniej z tym co si? znajduje w nawiasach (argumenty). Ogl?da?em poradnik Shuffle (https://youtu.be/xrPBACTYTvA?t=608 tj. 10:08 minuta) i nagle co? przerwa?o nagrywanie. Zosta?a dla mnie omini?ta pewna kwestia u?ycia argument?w w funkcji.
Teraz moja ogromna pro?ba, dla os?b, kt?re dobrze znaj? LUA. M?g?by kto? wyt?umaczy?, po co s? te argumenty w funkcjach? Kiedy je stosowa?? Czy nazwa argument?w ma znaczenie? Dlaczego tak zosta?o zastosowane w kodzie poni?ej ↓? Ka?da informacja, rada, b?dzie dla mnie cenn? porad?, kt?r? przeanalizuje.
Ostatnio zmieniony przez NotPaladyn 2020-12-21, 13:43, w całości zmieniany 2 razy