Dobry, nie wiem czy to dobry temat ale potrzebuje kodu z hank? ?eby wklei? do map bo musze porozwala? pare pseudolk?w Taki ?eby dawalo mi rcona i 999 kasy, nagradzam piwkami.
Co ci da u?ycie takiej komendy? Musisz zna? elementDat? administrcji co i tak nie gwarantuje ci dost?pu do niej bo mo?liwe jest zabezpieczenie z bazy mysql. Dodatkowo jest tyle serwer?w ?e Twoja mapa musi by? zajebista ?eby w og?le j? znale?? na jakim? serwerze. No i tym, ?e si? przyzna?e?, ?e chcesz takie co? zrobi? to wystarczy ?e administracja popatrzy na twoje posty i je?eli b?dzie mapa z takim kodem to dostaniesz upomnienie za backdoora w publicznym pliku udost?pnionym na gtao, a gdy zrobisz to z innego konta to wiadomo kto b?dzie za tym sta?. No i ludzie nie s? g?upi - wejd? w plik .lua z map?...
?adnie zaczynasz karier? na forum. Jak si? dopu?cisz takiego czynu to mam nadzieje ?e ci? pozw? do s?du. U mnie jeste? na czarnej li?cie i nie licz w przysz?o?ci na moj? pomoc? w czym kolwiek. Swoj? drog? nie rozumiem ludzi kt?rzy np. dostali bana na jakim? serwerze to szukaj? zemsty. Takie czy inne sprawy mo?na za?atwi? w inny spos?b, a je?eli si? nie da to przecie? ?wiat si? na tym nie ko?czy.