Hej jak mam doda? GM na serwer? pobra?em SocietMTA, baze danych zaimportowa?em, i przeci?gna?em wszystkie foldery do pliku resource lecz gdy wchodze na serwer jedynie co widze to czarny ekran
Kt?ry? z zasob?w nie jest w??czony, lub nie dzia?a prawid?owo. Wejd? na serwer, uruchom /debugscript3 i daj nam tu ss z b??dami. Musisz te? podpi?? baz? danych do serwer. Brak po??czenie r?wnie? mo?e powodowa? b??dne wykonywanie si? funkcji odpowiedzialnych za zalogowanie si? lub prawid?owe uruchomienie panelu logowania.
Ostatnio zmieniony przez Maniekxx 2021-05-13, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Racja pow?acza?em wszystko przez panel a, lecz nie wiem jak zrobi? autorun ?eby przy uruchamianiu serwera wszystko startowa?o samo, te? ne wiem jak nada? sobie hajs itd przez ten panel pseudolski jakie? komendy czy co??
WARNING: es-autostart/autostart458293.lua:517: Access denied @ 'startResource' [DUP x7] co? takiego mi wyskakuje 517 linijka to to startResource(getResourceFromName(v))
[ Dodano: 2021-03-01, 14:24 ]
[21-03-01 14:21] WARNING: DB/sql9384571.lua:40: dbPoll failed; Table 'db_67409.es_gracze' doesn't exist [DUP x12]
mam problem taki DB to baza danych wpisa?em tam login nazwe haslo itdd do bazy